10 romani arestati la Copenhaga. Claie peste gramada intr-un apartament, s-au luat la bataie. Plin de lucruri de furat

1
301

(redactia are informatii si de la cel de-al 11-lea roman care nu a fost arestat pentru ca nu era in apartament la momentul raziei ) Cei 11 romani locuiau intr-un apartament de doua camere pe strada Tåstrupgårdsvej din Copenhaga. S-au imbatat si s-au luat la bataie. A intrat politia in cotetul cu romani. La puricat (perchezitie) s-au descoperit multe obiecte furate. A iesit cu fulgi si cotcodaceli …

Ti rumænere blev anholdt i aftes, da politiet rykkede ud til sag om uorden - men som viste sig at være større end som så.

Ti rumænere blev anholdt i aftes, da politiet rykkede ud til sag om uorden – men som viste sig at være større end som så.

Politiet rykkede ud til en sag om uro, men det viser sig, at være en mulig stor tyverisag

I boligkomplekset Tåstrupgårdsvej rykkede Vestegnens Politi onsdag aften ud til en sag om noget uorden, der dog hurtigt viste sig at være en anelse mere kompliceret end som så.

– Da vi kommer frem og ser den lejlighed, som rumænerne opholder sig i, viser det sig, at der er ualmindeligt mange effekter, forklarer Kim Madsen fra Vestegnens Politi til ekstrabladet.dk.

De mange effekter stammer efter politiets overbevisning fra tyverier og indbrud.

– Det er vi ved at undersøge nu. Det minder meget om tyvekoster, men det kan vi selvfølgelig ikke sige med sikkerhed, før vi har efterforsket det yderligere, siger Kim Madsen.

Oven i det, er der også noget omkring rumænernes tilstedeværelse, der ikke er helt, som det skal være.

– Der er noget med deres ophold i landet, som ikke stemmer helt overens med de oplysninger, vi på nuværende tidspunkt har på dem, mener Kim Madsen fra Vestegnens Politi, og forklarer, at alle ti formentlig er ulovligt i Danmark, men at dette også er noget af det, politiet kigger på netop nu.

10 rumænere anholdt i speget sag

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns