„Românii zilei” 2 Români arestati pe insula Lolland. Ocupasera ilegal o casa goala

0
598

Politia daneza avertizeaza danezii sa îsi verifice casele de vacanta „Romanii fara adapost ocupa casele pe care le observa goale”

Advarsel: Rumænere flytter ind i tomme huse

Det var ikke blot uventede, men også uønskede gæster, der flyttede ind i et tomt hus på Lolland. Og de blev ikke budt på kaffe. Derfor måtte politiet i aktion og bede to rumænere om at rykke ud igen.

Onsdag klokken 9.48 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse fra en borger om, at der var set nogle uvedkommende ved et hus, der stod tomt på Våbensted Byvej i Våbensted ved Sakskøbing.

AR-141218676.jpg&MaxW=620&imageVersion=default

En politipatrulje blev sendt af sted til adressen, men uden at finde nogen.

Torsdag blev det anmeldt, at der nu holdt en udenlandsk bil ved huset, og denne gang traf betjentene to rumænske mænd på henholdsvis 29 og 35 år, der tilsyneladende havde slået sig ned i huset.

De to rumænere blev anholdt klokken 11.05 og sigtet for husfredskrænkelse. Det er en overtrædelse af straffelovens bestemmelser. Begge mænd blev taget med til afhøring på politistationen i Nykøbing, og de blev løsladt igen midt på eftermiddagen. De står begge to til en bøde for overtrædelsen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Advarsel: Rumænere flytter ind i tomme huse – Lokalavisen.dk

Lasă un răspuns