2 romani de 37 si 41 de ani au fost arestati in Kolding ( arhiva feb 2009 )

0
244

2 romani de 37 si 41 de ani au fost deferiti tribunalului din Kolding si au fost incarcerati preventiv 4 saptamini.

Procesul a avut loc cu usile inchise deoarece Politia inca investigheaza cazul. Se pare ca au fost in total 4 romani ce au fost arestati , miercuri 28 Ianuarie, pe cind incercau sa fure utilaje industriale, in valoare de 3 mil. coroane daneze, de la Volvo Entreprenørmaskiner din Taulov

 

To rumænske mænd på henholdsvis 37 og 41 år blev ved retten i Kolding i går varetægtsfængslet i fire uger og sigtet for groft tyveri. Fængslingen skete på baggrund af et lukket grundlovsforhør af hensyn til politiets videre efterforskning. I alt fire rumænere blev anholdt natten til onsdag den 28. januar, da de parvis forsøgte at slippe væk med nye og brugte entreprenørmaskiner fra Volvo Entreprenørmaskiner i Taulov til en samlet værdi på mere end tre millioner kroner.

Det var et hurtigt etableret samarbejde mellem værkføreren hos Volvo Entreprenørmaskiner, lokalpolitiet i Fredericia samt politiet i Magdeburg og Ystad, der gjorde, at tyvene kunne tages på fersk gerning med maskinerne på ladet af deres tre medbragte lastbiler.

Værkfører Hans Erik Ravn opdagede tyveriet onsdag morgen klokken 6.30 og slog straks alarm til politiet i Fredericia, som var forhindret i at komme på grund af en større indsats i Kolding. I stedet lokaliserede firmaets ansatte selv tyvene i Tyskland og Sverige ved at gennemgå gps-signalerne fra de forsvundne maskiner. De ansatte kunne derfor hjælpe lokalpolitiet i Fredericia med at dirigere deres udenlandske kollegaer direkte til tyvene, som befandt sig på en rasteplads i Magdeburg og færgeterminalen i Ystad.

Tysk politi løslod senere de to rumænere, der blev anholdt i Magdeburg…Vejle Folkeblad

Lasă un răspuns