3 tigani romani arestati pentru ca vindeau bijuterii pe autostrada

0
313

Der var der ingen nåde, da politiet i går eftermiddags for en gangs skyld tog en gruppe på tre rumænere på fersk gerning ved Shelltanken ved Karlslunde på Køge Bugt Motorvejen. Det skriver DAGBLADET Køge.

Her havde gruppen forsøgt at sælge falske guldsmykker til bilisterne, mens en kvinde stjal sodavand og kager fra butikken.Takket være en vågen borger og lidt held nåede en patrulje frem i tide, og der blev udskrevet bøder, så kuglepennen glødede.

– Det er blevet besluttet fra højeste sted, at vi skal forsøge at dæmme op for det her uvæsen, og i den udstrækning vi kan gøre noget ved det, vil vi forsøge at få dem udvist. Desværre er de jo nomader, og de er ofte væk, før vi når frem, men når vi så endelig får fat i dem, så er vi også grundige, siger vicepolitikommissær Bjarne Malling fra Karlslunde Politi, der råder borgerne til at være på vagt.

De tre rumænere blev sigtet for butikstyveri og for overtrædelser af ordensbekendtgørelsen og næringsloven. Dertil kom en yderst sjælden sigtelse for overtrædelse af lov om ædelmetal for salg af falske »guld« halskæder og ringe, hvilket gav bøder for over 6000 kroner. Smykkerne blev konfiskeret, og det var ikke det eneste, som politiet tog med sig.

– Vi valgte også at beslaglægge deres bil, og den får de først igen, når de har betalt bøderne. Nu står de også alle registreret i vores system, og det vil gøre det nemmere at holde styr på dem i fremtiden. Hvis vi møder dem igen, så kan det føre til udvisning, siger Bjarne Malling….

http://www.dr.dk

Lasă un răspuns