6 români angajati la o fabrica daneza de bomboane si-au dat în gît patronul. Îi punea sa aplice etichete noi pe marfa expirata

0
539

Dansk firma satte falske datoer på tonsvis af slik

Fødevarestyrelsen og Skat har konfiskeret hundredvis af paller med gammelt slik på en landejendom i Hillerød. Rumænske ansatte har filmet ommærkning af datomærker.

Det er træls at kassere en masse slik, der ikke er blevet solgt inden sidste udløbsdato.

Så hvorfor ikke bare sætte et nyt klistermærke på med en ny dato?

Sådan har praksis været hos en nordsjællandsk virksomhed ifølge Fagbladet 3F.

Her har en gruppe af rumænere været ansat til at tage de gamle klistermærker af med en svamp, hvorefter de har sat nye mærker på.

Ved en razzia, som Fødevarestyrelsen gennemførte den 18. juni sammen med politi og Skat, blev der konfiskeret hele fem tons gammelt slik på landejendommen, der ligger på Harløsevej i Hillerød. Her var der blandt andet tale om chokoladevarer, toffees og nøddeprodukter.

– Det er jo svindel at ommærke gamle varer på den måde, det er sket i dette tilfælde, fastslår Søren Jensen fra Fødevarestyrelsens rejsehold til Fagbladet 3F.

Seks rumænerne har dokumenteret deres arbejdsopgaver på video, hvor det ses, at de fjerner datomærker fra slik, der er klar til at blive kasseret, så det kan sælges igen.

http://www.mx.dk/penge_erhverv/nyheder/story/22135172

Lasă un răspuns