7 romani arestati pentru inselatorii si furt de carti de credit in Svendborg

1
326

Rumænske tricktyve på fynsk turné

Fire rumænere anholdt efter stribevis af tricktyverier forskellige steder på Fyn. Yderligere tre kvinder og en mand efterlyses.

I svenske biler

En gruppe rumænere i svenske biler menes at stå bag en række tricktyverier eller forsøg på tyveri på Fyn torsdag.
Fyns politi sporede og anholdt  en del af gruppen efter at have fulgt deres spor fra den første anmeldelse dukkede op i Vester Skerninge torsdag til anholdelsen i Svendborg sidst på eftermiddagen .

Stjal fra kræmmer

I Vesterskerninge stjal to kvinder og en mand ved 13-tiden fra en kræmmer på Skerninggårdsvej. Vidoeoptagelser viser at de kørte fra stedet i en bordeaux-rød Ford Escort eller Huyndai med svensk nummmerplade: FRJ 3334.
Lidt før klokken 14 blev en ældre kvinde med rollator franarret sin pung på Reventlowsvej i Korinth. Også her var der tale om en udenlandsk mand og kvinde med Dankort og papirer og lidt før klokken 17 var den gal på apotektet i Ferritslev. Her observerede personalet en udenlandsk mand og kvinde opførte sig mærkeligt og advarede derfor apotekets kunder.

Fælden klappede

Også Superbrugsen i Kværndrup og to Rema 1000-butikker i Svendborg fik besøg af de rumænske tricktyve.  I svendborg klappede fælden dog. Her anholdt Fyns politi kl 17.45 to mænd og  to kvinder en i BMW ligeledes på svenske nummerplader.
De anholdte er mellem 28-30 år.
– Vi undersøger nu hvad vi kan kan grave frem om dem og præcist kan sigte dem for. Om de eventielt kan få en straks-dom og hurtigt sendes ud af landet, siger vagtchefen hos Fyns Politi

Rumænske tricktyve på fynsk turné

Syv rumænere blev torsdag aften anholdt af politiet i Svendborg.

De syv er sigtet for at stå bag talrige tricktyverier over hele Fyn.

Typisk aflurer de ældre menneskers dankort for derefter at stjæle dem og hæve så meget som muligt inden kortene bliver spærret.

Blandt andet har en 82-årig kvinde fået stjålet 11.000 kroner.

Den lille tyvebande havde ingen penge på sig, da de blev anholdt.

Vagtchefen ved Fyns Politi betegner rumænerne som professionelle, der hurtigt slette deres spor…. http://www.dr.dk/Regioner/Fyn/Nyheder/Svendborg/2010/03/19/095419.htm

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns