9 Români opriti la Kliplev în drum spre Germania. Au declarat politiei daneze „Plecam din Danemarca. Ne-am saturat sa muncim pe slarii de mizerie”

0
526

Ofiterii danezi au perchezitionat masina în care se aflau cei 9 români dar nu au gasit nimic suspect.

Rumænere stoppet på motorvejen: Havde fået nok af Danmark

En flok rumænske arbejdere gider ikke længere arbejde i Danmark.

1106179_630_6300_0_61_600_375_2

KLIPLEV: Det sker ofte, at østeuropæere tager til Danmark for at søge et arbejde, der kan kaste nogle hæderlige lønkroner af sig. Men eventyret har også en grænse.

Det kunne nogle betjente konkludere, da de i deres patruljebil standsede en grå rumænsk indregistreret VW Transporter på motorvejen ved Kliplev klokken 01 natten til torsdag.

I bilen befandt sig ni rumænske mænd i aldersgruppen 35 til 50 år. De ni rumænere kørte i sydgående retning mod den dansk-tyske grænse, da de blev standset.

I første omgang ledte politiet efter tyvekoster, men der var ingen at finde. Til gengæld fik de en konkret forklaring fra rumænerne om, hvorfor de i samlet flok kørte mod grænsen

  • De fortalte, at de simpelthen ikke gad at arbejde i Danmark længere. De havde arbejdet et sted på Sjælland, hvor arbejdsgiveren angiveligt har snydt og underbetalt dem i sådan en grad, at de nu var enige om at køre tilbage til Rumænien, forklarer politikommissær hos Aabenraa Lokalpoliti, Anders Hansen.

  • Det er ikke tit, vi hører om sådan noget, fortsætter han.

http://www.jv.dk/artikel/1893459:Aabenraa–Rumaenere-stoppet-paa-motorvejen–Havde-faaet-nok-af-Danmark?rss

Lasă un răspuns