(actualizare video) Marian Clinta bulbucandu-si ochii la judecatoarea Anette Burkø: Danemarca este campion mondial la incalcarea drepturilor omului

0
526

Criminalul Clita da un spectacol de zile mari in timpul procesului sau de la Copenhaga. Raspunde in doi peri, rade, acuza judecatoarea si Danemarca in general, credem ca vrea cu tot dinadinsul sa fie declarat nebun…

Rumæner saboterer stewardesse-retssag

Den tiltalte vil ikke svare på anklagerens spørgsmål i sagen om stewardessedrab. Det er ikke nogen nem opgave, anklageren har fået i drabssagen mod den 59-årige rumæner, der er tiltalt for det brutale mord på en norsk stewardesse på SAS-hotellet på Amager i marts sidste år.

Anklageren måtte nærmest opgive at afhøre den tiltalte, da sagen blev indledt i Københavns Byret mandag.

Den 59-årige Marian Clitas svarer udenom selv simple spørgsmål og bruger tiden på at beklage sig over de danske myndigheders efterforskning.

Anklageren vil for eksempel gerne have at vide, om Clitas var i Rumænien, før han tog til Skandinavien.

– Høje dommer, rapporten er meget forkert og fejlagtig. Derfor mener jeg, med al respekt for den afdøde, jeg vil gerne have afklaring på, om anklageskriftet lever op til de regler, det skal, siger Clitas.

Dommer Anette Burkø prøver tålmodigt at forklare den 59-årige drabstiltalte rumæner, hvordan en retssag fungerer i Danmark:

Anklageren spørger, tiltalte svarer, og hvis der er fejl i anklagerne, har han netop nu muligheden for at give sin forklaring.

Marian Clitas fnyser og himler med øjnene af dommeren.

– Hvad nu hvis jeg anvender mine evner til at manipulere? Så kan jeg med det samme vise jer, retten, at jeg lyver – har svære psykologiske problemer, spørger Clita.

Dommeren gentager, hvordan retssager foregår i Danmark, hvortil han svarer:

– Er det derfor, Danmark er verdensmestre i at overtræde menneskerettighederne?

Til sidst har dommer Anette Burkø fået nok, afbryder den tiltalte og giver retten en pause, hvor Clitas skal tænke over, om han ville svare eller ej.

http://www.jv.dk/artikel/1070470:Indland–Rumaener-saboterer-stewardesse-retssag

 

Lasă un răspuns