Al saselea roman implicat in crima odioasa din Skovby va fi adus sub paza din Romania in Danemarca

0
454

Sjette mand anholdt for groft hjemmerøveri Politiet har anholdt endnu en person i forbindelse med hjemmerøveriet i Galten i oktober, hvor en 76-årig mand blev dræbt.

Danske betjente er i dag i Rumænien for at hente en 38-årig mand, som de rumænske myndigheder har anholdt, oplyser politikommissær Klaus Arboe. Den rumænske mand flyves direkte til Danmark og fremstilles i morgen klokken 11.00 i et grundlovsforhør i Horsens.

LÆS OGSÅ Seks rumænere fængslet for drab

Bagbundet og gennembanket
Drabet på Karsten Nørgaard skete 2. oktober 2008, da en gruppe mænd trængte ind i hans hjem i Skovby nær Galten. Både Karsten Nørgaard og hans hustru blev bagbundet, og den 76-årige blev gennembanket af mændene.

Politiet anholdt allerede i november seks rumænere i alderen 22-50 år, hvoraf fem blev varetægtsfængslet. En af personerne har erkendt at have været på gerningsstedet…. http://politiken.dk/indland/article743380.ece

 

cititi si

Ny anholdelse i drabssag fra Skovby – Indland – Nordjyske.dk – Forside –
Danske betjente er i dag i Rumænien for at hente en 38-årig mand, som de rumænske myndigheder har anholdt, oplyser politikommissær Klaus Arboe. Den rumænske mand flyves direkte til Danmark og fremstilles i morgen klokken 11.00 i et
Nordjyske.dk – Forside – http://www.nordjyske.dk/

Lasă un răspuns