Aoleo, BREAKING NEWS! Numai de asta nu fusesera acuzati românii în Danemarca! O românca a încercat sa fure un copil aflat într-un carucior în fata unei case din Copenhaga. Daca alarma caruciorului nu era activa, copilul ar fi fost disparut acum. Românca a fost arestata

0
574

Forældre slår alarm: Rumænsk kvinde stjal barnevogn med sovende baby.  En 23-årig kvinde fra Rumænien fremstilles tirsdag i grundlovsforhør for forsøg på tyveri af en barnevogn, hvori der lå en baby og sov.

En baby, der mandag lå og fik en formiddagsskraber, opdagede formentlig ingenting, da en 23-årig kvinde fra Rumænien listede ind foran en hoveddør til et rækkehus på Jens Warmings Vej i Sundby på Amager og snuppede den barnevogn, som babyen lå i.

Og havde det ikke været for en babyalarm, som lå nede i barnevognen sammen med babyen, så er det heller ikke sikkert, at forældrene ville have nået at reagere så hurtigt, som de gjorde.

For selv om kvinden var nået et par hundrede meter væk, så nåede forældrene at spotte hende, da de kom ud og så, at barnevognen var væk.

Det fortæller pressemedarbejder ved Københavns Politi, Steen Hansen, til Ekstra Bladet.

Forældrene havde hørt ‘nogle underlige lyde’ fra højttaleren på babyalarmen. Det viste sig også at være rigtigt, for kvinden gik i rask trav af sted med barnevognen og havde undervejs også fundet sammen med en anden kvinde, der fulgtes med hende.

Da den 23-årige og hendes bekendte opdagede, at nogen var efter dem, forsøgte de at slippe væk, men blev indhentet.

Politiet blev tilkaldt klokken 10.08, og mens det lykkedes forældrene at få både baby og barnevogn raget til sig igen, ligesom den 23-årige kvinde fysisk blev holdt tilbage, så hun ikke kunne slippe væk, så løb den anden kvinde fra stedet.

  • Det er rigtigt, at vi har anholdt en 23-årig rumænsk kvinde for tyveri af en barnevogn, siger Steen Hansen fra Københavns Politi til Ekstra Bladet.

  • Men det er ikke vores opfattelse, at kvinden har vidst, at der var en baby i barnevognen, fortsætter Steen Hansen.

Den 23-årige er derfor alene blevet sigtet for forsøg på tyveri. Hun forventes fremstillet i Københavns Dommervagt tirsdag formiddag.

Det er ikke lykkedes at finde den anden kvinde, som forældreparret altså nåede at se, inden hun skyndte sig væk.

http://ekstrabladet.dk/112/foraeldre-slaar-alarm-rumaensk-kvinde-stjal-barnevogn-med-sovende-baby/6787529

Lasă un răspuns