Apar detalii în cazul „Românilor zilei -Robin Hoods de Romania” au venit cu avionul la Billund si locuiau într- o coliba în padure. Jefuiau noaptea firmele si depozitele din Jutlanda

0
431

To ud af tre rumænere skiftede søndag deres hule i skoven ud med en fængselscelle. De blev natten til søndag opsnuset af en hundepatrulje efter et indbrud i en virksomhed i Billund og anholdt. Den ene blev fundet kl. 03.38 i den skov-hule i nærheden af Billund, som de havde boet i siden ankomsten to dage tidligere. Den anden blev fundet kort tid efter under en bro i nærheden. Den tredje slap væk og er stadig ikke fundet.

I slutningen af sidste uge landede de tre rumænere i Billund Lufthavn. De to anholdte forklarede ved grundlovsforhøret søndag, at de var kommet til Danmark for at søge arbejde. Da de havde brugt alle deres penge og ville hjem, begik de indbruddet i virksomheden Ball Group på Kløvermarken i Billund.

Uden for virksomheden fandt politiet en computer og en iPad, som var blevet efterladt af tyvene, som formentlig ikke nåede at få noget med sig.

Straksdom og 40 dage

Politiet satte straks en eftersøgning med hunde i gang og fandt de to rumænske mænd på 23 og 26 år.

Allerede om eftermiddagen søndag blev de to mænd fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding. Her erkendte de indbruddet i virksomheden og blev idømt 40 dages ubetinget fængsel og udvisning af Danmark samt indrejseforbud i seks år.

De to mænd modtog dommen.

https://www.tvsyd.dk/artikel/rumaenere-kom-med-fly-anholdt-i-skov-hule-efter-indbrud

Lasă un răspuns