(arhiva Nov 2008) 5 romani au fost arestati pentru crima din Skovby in care batran danez de 75 de ani a fost ucis cu sange rece

0
313

Fem rumænske mænd blev onsdag fængslet i fire uger, sigtet for drabet på den 76-årige Karsten Nørgaard i Skovby ved Galten i begyndelsen af oktober. En af dem kærede fængslingen til landsretten.

Politiet fremstillede i alt seks rumænere i grundlovsforhør, men kun de fem blev fængslet for drabet. Den sjette blev dog ligeledes fængslet i fire uger, men for overtrædelse af udlændingeloven.

Med fængslingerne har politiet tilsyneladende fået et gennembrud i sagen, og lederen af efterforskningen, Peter Krogh fra Sydøstjyllands Politi, venter ikke umiddelbart flere anholdelser i sagen.

Har fat i de involverede
– Det er svært at sige, om der dukker flere op, men umiddelbart tror jeg, at vi har fat i de involverede, siger han.

I hvert fald én af de sigtede rumænske mænd, der blev anholdt i lejligheder i Århus-området tirsdag, har under afhøringer hos politiet erkendt at have været på stedet.

De seks mænd er i alderen fra 22 til 50 år. Flere af dem mistænkes for at have begået tyverier og er rejst ind og ud af Danmark…. DR

Lasă un răspuns