Astazi au fost date condamnari în cazul ISTORIC a celor trei români care au spart zeci de seifuri in Danemarca

0
479

Cei trei români vor face puscarie , apoi vor fi expulzati si au interdictie permanenta în Danemarca.

Tre rumænere fængsles og udvises i historisk stor pengeskabssag

Tre rumænske statsborgere er onsdag blevet idømt fængselsstraffe og udvisning for at have brudt ind i en lang række virksomheder, hvor de tømte pengeskabene.

59caa8408761425c896887b2da8f4524_fængsel

Det er et par fingernemme herrer, der ved Retten i Nykøbing Falster onsdag er blevet idømt fængselsstraffe og udvist i en historisk stor sag om indbrud i danske virksomheder.

De tre mænd er alle rumænske statsborgere i alderen 24-28 år, og de er blevet idømt fængselsstraffe på henholdsvis tre, fire og fem år og udvisning for bestandig.

Fra sensommeren 2013 og frem til midten af marts 20

14 lykkedes det de tre rumænere at bryde ind i en lang række byggemarkeder, supermarkeder og industrifirmaer rundt i Danmark. Hele 164 forhold af indbrud er de blevet dømt for.

Et nogenlunde fast mønster var, at de tiltvang sig adgang ved at bryde igennem mure eller tagene ved virksomheden, hvor de skar stedets pengeskab op med medbragte vinkelslibere.

Enkelte steder stjal de også mobiltelefoner og bærbare computer, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Indbruddene har primært fundet sted på det sydlige Sjælland, men de tre dømte nåede også forbi Rudkøbing på Langeland og Ikast og Brande i Midtjylland.

Det er Indbrudsgruppen hos lokalpolitiet i Nykøbing Falster, der har koordineret efterforskningen, der kulminerede med anholdelsen af de tre mænd i midten af marts 2014.

Siden da har de tre personer været varetægtsfængslet.

To af de tre har anket dommens, mens den sidste har udbedt sig betænkningstid.

http://www.b.dk/nationalt/tre-rumaenere-faengsles-og-udvises-i-historisk-stor-pengeskabssag

Lasă un răspuns