Astazi, Marius Birnescu liderul bandei de romani raspunzatoare de crima bestiala de la Skovby, va primi verdictul la tribunal

2
222

( nr. mai multe despre aceasta crima care a ingrozit Danemarca mai jos )

I dag skal en rumæner, dømt for et bestialsk hjemmerøveri i Skovby ved Galten, i landsretten. Rumæneren Marius Birnescu, blev i byretten idømt 10 års fængsel, men han har anket sagen.

Rumæneren er hovedmanden bag et groft hjemmerøveri den 2. oktober 2008, hvor den 76-årige Karsten Nørgaard fra Galten brutalt blev slået ihjel. Sammen med tre andre, som blev idømt otte års fængsel hoppede rumæneren på Karsten Nørgaards brystkasse, indtil den brast sammen, og han forblødte.

Skærpende omstændigheder

Birnescu er fundet skyldig i det grove hjemmerøveri og for vold med døden til følge. Og selvom 10 år normalt er den strengeste straf, vil anklager Peter Brøndt Jørgensen forlange mere.

– Hvis man synes, at der er tale om særdeles skærpende omstændigheder, kan man lægge 50 procent oven i strafferammen. Og det vil vi bede landsretten om at gøre, fortæller Peter Brøndt Jørgensen.

De skærpende omstændigheder er ifølge anklageren selve forbrydelserne, som rumæneren er dømt for.

Langt synderegister

– Han er dømt for et ualmindelig voldsomt og ubehageligt hjemmerøveri mod et ældre ægtepar og i forbindelse med røveriet at slå den ældre mand ihjel. Hertil kommer, at han er dømt for omkring 46 andre indbrudstyverier, siger Peter Brøndt Jørgensen.

 

Hovedmand i Galten-drab for retten

 

mai multe despre aceasta crima care a ingrozit Danemarca aici :

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns