Banda de hoti romani prinsa in Viborg, Danemarca

1
402

Doua cazuri de furt in Viborg, in care faptasii sint romani, sint atat de similare incat politia daneza se intreaba daca nu cumva banda de romani infractori nu este cu mult mai numeroasa …

Rumænsk tyvebande i Viborg

To meget lignende tyverisager begået af rumænere får politiet til at overveje, om det er en større gruppe af tyve.

Fra politiets døgnrapport: VIBORG: Indenfor få timer blev både Super Best i Stc. Mathias Gade og Føtex i Graverne udsat for tyverier med samme fremgangsmåde.

Fredag klokken 15.30 gik det ud over Super Best i midtbyen. En kvinde og en mand blev opdaget af nogle ansatte i at fylde en såkaldt »Russerpose«. Det er en pose, der er foret med staniol, så man kan passere ugeneret gennem kasselinjen uden at sætte alarmen i gang. De to østeuropæiske tyve havde gået konsekvent efter dyre cremer, og havde fyldt posen med ikke færre end 14 tuber.

Senere samme dag, klokken 19.30 blev en 28-kvinde taget i Føtex ligeledes med parfumer og cremer. Hun er også fra Rumænien. I følge Jens Henrik Jensen fra politiet i Viborg kunne det godt tyde på, at der er kommet en gruppe af tyve til byen.

»Det er sjældent, vi ser rumænere heroppe. De kommer for det meste i bølger, hvilket kunne tyde på, at de har fyldt en bil, og taget til Viborg,« siger Jens Henrik Jensen fra politiet i Viborg.

Rumænsk tyvebande i Viborg

( n.r. traducem din/in daneza si suedeza la cerere)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns