Banda de români „Cuibul de viespi” condamnata la Copenhaga. Procesul istoric în Danemarca al traficului de carne vie s-a încheiat. Milioane de coroane sifonate de borfasi înselînd magazinele daneze si eludînd fiscul

0
591

Unii dintre excrocii români, filmati cu o camera ascunsa, se laudau cu sumele de bani obtinute prin frauda : „O sa ploua cu bani !” , „Am venit aici sa facem bani. Hai, ca am fu**t crocodilu’ ! „

Bande foretrak fattige rumænere over 35 år

„Jeg knepper krokodillen,” sagde en af mændene i sag om udnyttelse af fattige rumæneres identiteter.

18 fattige rumænere var brikker i et nøje tilrettelagt svindelnummer. Og det var nemt, fordi tillid er en hjørnesten hos Skat og andre myndigheder.

Det er en af konklusionerne i en dom, som Retten i Glostrup tirsdag har afsagt i en såkaldt Hvepsebo-sag.

På aflytninger og videoer praler flere af de fem dømte om deres bedrifter.

Fire personer anholdt på Nørrebro

„Vi er her for at lave penge,” sagde Florian-Mihai Mitrea, der tirsdag er idømt fængsel i fem år, til en bekendt.

En anden talte om en enorm fortjeneste. „Jeg knepper krokodillen,” fastslog han.

Og Mitreas veninde sagde på en video, at det ville regne med penge – og kastede samtidig et stort bundt pengesedler over sin datter.

Forretningsmodellen gik ud på at få fattige rumænere til Danmark. Hurtigt blev de en del af samfundet. Altså på papiret. Der blev oprettet bankkonto, cpr-nummer, sygesikringsbevis og NemId.

Derefter blev der oprettet selskaber i rumænernes navne. Og så gik det løs med optagelse af lån, køb af telefoner, benzin, biler og skatteunddragelse – hvilket ifølge dommen var en grov udnyttelse af tillid både hos myndigheder og virksomheder.

http://ekstrabladet.dk/112/bande-foretrak-fattige-rumaenere-over-35-aar/6186355

Lasă un răspuns