Breaking news. Azi gaborii danezi au pus laba pe Floricel-Samuel Sava, zis „dinte de aur” la Esbjerg

3
149

Efterlyst i hele landet: Avis-tricktyv anholdt i Esbjerg

ANHOLDT: Tirsdag eftermiddag klappede fælden for en 20-årig rumænsk tricktyv. Manden var efterlyst efter en meget lang række af kriminelle handlinger i store dele af landet, men nu sidder hans altså hos Syd- og Sønderjyllands Politi, efter han blev anholdt i Kongensgade i Esbjerg.

– Det var en vagt, som fik fat i ham i forbindelse med et butikstyveri, og så viser det sig, at han er efterlyst i det meste af landet. Faktisk er det kun i Midt- og Vestjyllands Politikreds han ikke har været på spil, fortæller vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Hillerup til jv.dk.

Den unge rumæner er også kendt som avis-tricktyven og blev i oktober efterlyst på tv i programmet Station 2. Hans ofre har især været ældre mennesker, som hævede penge i automater på gaden.

Typisk har tricktyven ved hjælp af en avis forvirret sine ofre. Med en hånd under avisen trykkede han på skærmen og franarrede folk deres penge direkte fra automaten.

Alene i september slog han til 13 gangeforskellige steder i Jylland og på Fyn. Han er også tidligere dømt for 25 tricktyverier i Københavnsområdet.
Onsdag tager politiet stilling til om den 20-årige skal fremstilles i grundlovsforhør.

mai multe ….

Efterlyst i hele landet: Avis-tricktyv anholdt i Esbjerg

mai multe puteti citi si aici:

aici : Achtung! Infractorul roman, Floricel-Samuel Sava, zis „dinte de aur”, actioneaza in zona Herning,

3 COMENTARII

  1. Lasati-l ma baieti, nu vedeti ce fata de handicap mental are? E retardat. Asta stie, asta face, ce sa invate la Romania? Fizica nucleara? Acolo astia-s la putere si admirati de oameni…..

Lasă un răspuns