Breaking news: Contactat la telefon, Marian Clita spune ca este in drum spre politia daneza

1
148

En norsk avis har snakket med en mand, der påstår han er den mordmistænkte Marian Clita. Manden politiet efterlyser i forbindelse med mordet på en norsk stewardesse i Danmark.

Det er den norske netavis acbnyheter.no, der har haft telefonisk kontakt med 58-årige mordmistænke rumæner.

Han påstår, at han er på vej til politiet….

http://www.bt.dk/krimi/avis-marian-clita-er-paa-vej-til-politiet

 

Un român este căutat de poliţia daneză, fiind suspectat că ar fi ucis la Copenhaga o însoţitoare de zbor. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, pe nume Marian Clita, a fost identificat după ce a fost surprins de camerele de supraveghere ale hotelului în care a fost descoperit cadavrul. Victima, în vârstă de 42 de ani, era angajată a companiei aeriene SAS şi, potrivit cotidianului Politiken, a fost găsită într-o cameră a hotelului Radisson Blu din Copenhaga.

En norsk avis har angiveligt talt i telefon med den drabsefterlyste Marian Clita, der mistænktes for mordet på den 42-årige, norske stewardesse Vera Vildmyren. Ifølge avisen ABC Nyheter indrømmer manden, at han er i København, og at han vil aflægge besøg hos politiet om ganske kort tid.

Er du Marian Clita?, spørger ABC Nyheter, da de får kontakt til en mand via et rumænsk mobilnummer.

– Ja, svarer manden.

Er du i Danmark?

– Ja.

Er du i København?

– Ja.

Ved du hvorfor politiet leder efter dig?

– Nej. Jeg ved ikke, hvorfor politiet leder efter mig, siger han ifølge ABC Nyheter på gebrokkent engelsk.

Ved du noget om drabet på SAS-hotellet?

– Jeg tager til politiet om ti minutter. Jeg vil tage en taxi.

Herefter lagde manden angiveligt på og afbrød forbindelsen.

Hos Københavns Politi har man også fået nyheden at vide. Dog fra samme journalist, som har været i samtale med den mand, som har udgivet sig for at være Marian Clita.

– Vi har skam hørt det samme, men vi har ikke været i kontakt med hverken ham eller eventuelle advokater endnu, siger drabsefterforsker Henning Schou-Kofoed til ekstrabladet.dk.

Han tilføjer dog, at de meget gerne vil skaffe manden ‘et værelse’, hvis han dukker op.

Dankortet ikke brugt efter drabet
Drabet på Vera Vildmyren betragtes som et rovmord, men Schou-Kofoed oplyser dog, at man på nuværende tidspunkt ikke har fået oplysninger om, at kvindens betalingskort har været brugt, siden hun blev dræbt kl. 20 mandag aften.

Politiet har desuden undersøgt, om kvinden og den mistænkte eventuelt har mødt hinanden i flyet, men der er intet der tyder på, at dette skulle være tilfældet, erfarer ekstrabladet.dk.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns