Breaking news. Romani arestati in masa in Danemarca. 13 romani ridicati de politia daneza la Ribe. Spargeau sali de jocuri de noroc

2
462

Politia daneza a arestat 13 romani intr-un camping din orasul Ribe. Romanii sint banuiti ca spargeau sali de jocuri de noroc unde goleau automatele de bani… Au fost gasite lucruri de furat si bani (stirea se actualizeaza )

13 rumænere blev i formiddag anholdt på en campingplads ved Ribe. De mistænkes for en stribe indbrud i spillehaller, hvor tyvene er brudt ned gennem taget og har tømt spilleautomaterne.

– Vi har fem ens indbrud, som vi efterforsker. Fremgangsmåden er den samme, hvor de saver hul i taget og bryder spillemaskinerne op, siger vicepolitiinspektør Lorenz Matzen fra Syd- og Sønderjyllands politi.

I fredags blev en 41-årig rumæner anholdt og fængslet for et indbrud i spillehallen på Statoil, Sædding Ringvej 6 i Esbjerg V. Udbyttet blev cirka 150.000 kr.

Anholdelserne i dag skete bl.a. på baggrund af videooptagelser fra gerningsstederne.

– Det er professionelle indbrud, der er godt gennemtænkt, siger Lorenz Matzen.

Rumænerne boede i et hus på campingpladsen. De er i alderen 25-40 år og kørte i biler fra flere lande. De anholdte er romaer.

Politiet i Syd- og Sønderjylland arbejder sammen med Sydøstjyllands politi om efterforskningen, der bliver omfattende.

Politiet tager senere stilling til, hvor mange af de 13 anholdte, der skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om fængsling.

Lorenz Madsen ønsker ikke at oplyse, hvad politiet har fundet hos rumænerne i forbindelse med anholdelserne.

http://ekstrabladet.dk/112/article1337755.ece

 

Anholdelser: Politiet har foretaget en regulær masseanholdelse på en campingplads ved Ribe i dag.

13 rumænere er anholdt, og nogle af dem mistænkes for at være medgerningsmænd til et indbrud, som blev begået fredag den 23. april af en 41-årig, rumænsk mand.

Han blev sigtet for et indbrud i spillehallen på Statoil på Sædding Ringvej i Esbjerg, og efter at være blevet fremstillet i grundlovsforhør, blev han varetægtsfængslet.

– Vi stødte på de anholdte i forbindelse med efterforskningen. De har overnattet på campingpladsen i nat. Nogle af dem bor i Danmark fast, andre gør ikke. Nu skal vi have kigget en masse videoer fra overvågningskameraer igennem. Derefter tager vi stilling til, hvem der skal fremstilles i morgen. Så vi har en lang nat foran os, forklarer vicepolitiinspektør Lorenz Matzen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til jv.dk.

Andre af de 13 anholdte mistænkes for flere lignende indbrud i Syd- og Sønderjylland.

Politiet lægger op til et omfattende efterforskningsarbejde og regner med at arbejde sammen med Sydøstjyllands Politi i sagen.

 

Masse-anholdelse: 13 rumænere anholdt på campingplads ved Ribe

 

 

cititi si :

Rumænere mistænkes for indbrudsbølge

TV SYD – ‎4 hours ago‎
I forvejen har politiet fået varetægtsfængslet en 41-årig rumænsk mand. Han er sigtet for indbruddet i spillehallen i Esbjerg.

2 COMENTARII

  1. @iulian

    Ca si cum ar zice un danez … „Bornholmezi sau Ferieoerne sau Grønlanderne cu cetatenie Daneza. Nu Danezi”

    Ce RASISTI stim sa fim noi romanii … ca pe familii si persoane cu radacini de 6 secole din tara Romana nici acum nu sunt considerati romani.

    Ai auzit vreodata de un Dr. Martin Luther King si despre „civil rights” din ani 1960s ?!?

Lasă un răspuns