Breaking news. Trei romani arestati la Volling i Salling pentru spargerea unei case

0
228


Tre rumænere fængslet for indbrud

Retten i Viborg har i dag varetægtsfængslet tre rumænere i fire uger. Onsdag aften blev de taget på fersk gerning, da de brød ind i et privat hjem.

Onsdag aften fik en familie i Volling i Salling sig en overraskelse. Da de kom hjem, havde der været ubudne gæster. Tyvene flygtede med det samme ud over en mark, hvor en af de tre tyve stak af i en udenlandsk indregistreret bil, mens politiet fangede de to andre på marken. De to tyve på marken havde puttet sig med tyvekoster, da politiets hundepatruljer fandt dem. Også den tredje tyv i bilen blev fanget. De tre tyve havde stjålet værdier for godt 33.000 kroner.

Fængslet i fire uger
Alle tre tyve blev i dag varetægtsfængslet i fire uger i retten i Viborg. Tyvene er alle rumænske mænd i alderen fra 33 til 35 år. Politiet vil blandt andet bruge tiden på at efterforske om rumænerne også har anden kriminalitet på samvittigheden.

Tre rumænere varetægtsfængslet for indbrud | TV/MIDT-VEST

  [ Translate this page ]4 hours ago – Retten i Viborg har i dag varetægtsfængslet tre rumænere i fire uger. Onsdag aften blev de taget på fersk gerning, da de brød ind i et privat hjem.
tvmidtvest.dk/indhold/tre-rumaenere-varetaegtsfaengslet-indbrud

 

Lasă un răspuns