Carmen Amariei se intoarce la FCK Handbal din Danemarca…

0
400

” Sint foarte bucuroasa sa ma intorc la cea mai buna liga de handbal din Europa. Observ ca FCK are planuri  ambitioase pentru sezonul urmator si acest lucru imi convine de minune …
Va fi excelent sa lucrez din nou impreuna cu Anja Andersen „… declara Carmen Amariei
Anja Andersen f&#229;r en gammel kending i sin trup  Foto: Carsten Snejbjerg / POLFOTO <b></b>
Rutineret rumæner til FCK Håndbold

30-årige Carmen Amariei vender tilbage til Danmark for at tiltræde i den københavnske storklub.

Anja Andersen får en gammel kending i sin trup Foto: Carsten Snejbjerg /

FCK Håndbolds damehold har sikret sig forstærkning til den kommende sæson i skikkelse af den rutinerede rumænske bagspiller Carmen Amariei.

Den 30-årige spiller har fået en etårig kontrakt og har tidligere fejret store triumfer i dansk håndbold med det hedengangne Slagelse Dream Team.

„Carmen var en af de allerbedste bagspillere i ligaen i hendes tid i Slagelse, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med hende igen. Hun er en erfaren spiller, som kender den danske liga godt, og med hendes store rutine vil hun give os nye muligheder i blandt andet vores forsvarsspil,” siger træner Anja Andersen på klubbens hjemmeside.

Amariei ser frem til gensynet med Danmark.

„Jeg glæder mig utroligt meget til at komme tilbage til Europas bedste håndboldliga, og jeg kan mærke, at FCK Håndbold har høje ambitioner for den kommende sæson, og det passer mig meget fint. Det bliver også dejligt at arbejde sammen med Anja Andersen igen,” siger hun….

http://avisen.dk/rutineret-rumaener-til-fck-haandbold_110837.aspx

Lasă un răspuns