Chiar si numai pentru un articol ca asta, danezele ar trebui sa si-o ia de la romance la CE Handbal 2010

3
306

Svær kamp mod evige tabere

Rumænien hører til verdenseliten, selvom de aldrig har vundet noget. I aften møder danskerne østeuropæerne i Gigantium.

Det rumænske kvindelandshold i håndbold har altid vundet masser af kampe, men titler er det endnu ikke blevet til, for Danmark næste modstander ved EM i kvindehåndbold.

Blot en enkelt gang er det sket, at en håndboldslutrunde for kvinder måtte spilles uden rumænsk deltagelse, og med de mange individualister, som lige siden Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) afholdt de første kontinentale mesterskaber i 1994, har kendetegnet holdet, er der god grund til at holdet ofte er nævnt som medaljefavorit.

Alligevel er det gået galt, når det gjaldt, og udover sølvmedaljer ved VM 2005 i Rusland, har Rumænien aldrig opnået højere placeringer end 4. pladser.

Tæt på at slå rumænerne

Men bolden er rund, som en velbrugt håndboldkliché lyder, og hvis kampene blev afgjort på papiret, ville der jo ikke være meget at spille for. Derfor har Jan Pytlick og hans danske piger bestemt også muligheden for at drille favoritterne.

 

articolul complet in daneza:

http://www.nordjyske.dk/

3 COMENTARII

  1. Incep sa cred ca voi doar va prefaceti ca stiti daneza. Chiar nu e nimic ofensator, inca dimpotriva se precizeaza ca invidualitatile de valoare pe care le avem in echipa sunt o premisa buna pt a fi numiti favoriti la medalie, chiar daca niciodata nu am terminat mai sus de locul 4.

Lasă un răspuns