Cind decizia va fi luata, cîrîitul îmbuibatilor de la Bruxelles nu va mai conta : Vi frygter østeuropæiske kriminelle „Jeg vil have grænserne som i gamle dage, så er der mulighed for at stoppe nogle af dem”

0
376

Bekymrede sønderjyder: Borgerne i Sønderjylland er bange for at fåindbrud – imens er der bunker af udlændinge i landsdelensarresthuse

I hvert fald havde Dansk Folkeparti et historisk godt valg i Sønderjylland, hvor omkring hver tredje borger satte kryds ved liste O.

EKSTRA Kværs  DF-land

– Jeg har en klar frygt for at blive udsat for indbrud. Jeg kan ikke lide tanken om, at de bryder ind i mit private hjem. De østeuropæiske kriminelle jo har ingen hæmninger, siger Hans Christian Møller, der selv stemte på Dansk Folkeparti.

– Jeg tænker tit over, at der er mange østeuropæiske kriminelle i Sønderjylland. Jeg har en daglig frygt for at blive udsat for tyveri. De udenlandske kriminelle griner ad vores fængsler. De griner ad det hele.

– Vi ser typiske østeuropæiske kriminelle, må vi erkende. De fleste af dem bliver anholdt for tyveri, siger Per Schultz, der vurderer, at det høje procental af udenlandske kriminelle skyldes, at de kriminelle, som bliver taget ved grænsen, ofte bliver kørt til arresthuset i Sønderborg.

– Jeg vil have grænserne som i gamle dage, så er der mulighed for at stoppe nogle af dem. Det vil helt bestemt hjælpe, siger den 66-årige pensionist.

Her frygter vi udenlandske kriminelle – Ekstra Bladet

Lasă un răspuns