Ciubutaru Daniel Constantin, Ionut Viorel Nita si Dumitru Lupu vor face puscarie si vor fi expulzati din Danemarca pentru jefuirea unui pensionar danez

0
431

Rumænere udvises efter hjemmerøveri

Jens Christian Theisen Ottesen blev overfaldet af tre rumænske mænd og en eks-jugoslaver i sit hjem på Lolkvænget i Svendborg. Nu er der faldet dom i sagen.

Svendborg: Mens to eks-jugoslavere blev delvist frikendt, blev tre rumænere fredag formiddag idømt langvarige fængselsdomme for hjemmerøveri og bliver desuden udvist af Danmark for bestandig.Ciubutaru Daniel Constantin og Ionut Viorel Nita fik hver 2 1/2 års fængsel, mens Dumitru Lupu idømtes fængsel i et år og ni måneder. Alle tre havde nægtet røveri, men erkendte vold, da pensionisten i huset var hjemme. Den ene af de tre ventede med at gå ind i huset og deltog ikke i volden, hvorfor han fik et fradrag på ti måneders fængsel fra de øvrige domme.

Den eks-jugoslaviske far og søn, der havde fået rumænerne med fra København til indbrud i Svendborg, blev bedømt vidt forskellig af domsmandsretten i Svendborg. Faderen havde ikke spillet nogen aktiv rolle i røveriet og slap med 30 dages fængsel, mens sønnen, der var til stede i lejligheden før røveriet og kom tilbage igen uden at gribe ind i røveriet efter at have ringet til politiet, blev idømt ni måneders fængsel – incl. reststraf fra en tidligere dom.

Rumænere udvises efter hjemmerøveri

Lasă un răspuns