Danemarca, Copenhaga. Danezii din cartierul unde ieri doua românce au furat un carucior cu un bebe dormind în el, sînt socati. Vecinii sînt speriati, majoritatea au copii mici „Nu le mai ajung banii din cersit si portofelele furate, acum ne fura si copii !”

0
558

Beboerne i villakvarteret på Jens Warmings Vej i København er rystede, efter to rumænske kvinder mandag forsøgte at stikke af med en barnevogn, hvori en baby lå og sov formiddagslur.

? UPDATE : O românca a scapat. Cea prinsa a fost condamnata deja în regim de urgenta. A primit 30 de zile de puscarie dupa care va fi deportata. Românca a declarat judecatorului ca nu stia ca în carucior se afla un copil care dormea. Vroia doar caruciorul pentru copilul sau. A primit deasemenea 6 ani de interdictie.

Heldigvis overhørte forældreparret underlige lyde fra den babyalarm, der lå i barnevognen, og derfor nåede forældrene at løbe de to rumænske kvinder op og fastholde den ene, som politiet senere anholdt. Deres barn kom heldigvis ikke noget til, men den anden rumænske kvinde slap væk.

Sagen har rystet beboerne i kvarteret, som er et nyrenoveret rækkehuskvarter i Sundby på Amager. Her står børnecykler langs de fleste cykelstativer, og legende børn og en stor fælleslegeplads vidner om, at her bor mange børnefamilier.

En nabo, der ønsker at være anonym, fortæller til BT, at hun stadig er rystet over oplevelsen.

»Jeg har boet i kvarteret i 39 år, og jeg har selv haft børn sovende ude mange gange. Det er meget rystende det her, og det gør da én utryg,« fortæller hun, da BT møder hende på villavejen tirsdag.

Den anholdte rumænske kvinde er 23 år gammel og har til politiet forklaret, at hun ikke vidste, der var et barn i barnevognen, og at det først var, da en mand løb efter hende og tog et barn op, at det gik op for hende. Kvinden var kommet til Danmark søndag, fordi hun var blevet lovet noget arbejde, og hun tog barnevognen, fordi den var pæn, og hun manglede en til sit eget barn, har hun forklaret.

Tirsdag blev den 23-årige kvinde fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret, og her blev hun idømt 20 dages fængsel for tyveri samt indrejseforbud i Danmark i seks år. Hun har modtaget dommen.

mai mult  http://www.bt.dk/danmark/villakvarter-i-chok-efter-baby-tyveri-det-er-meget-rystende-det-her

Lasă un răspuns