Danemarca îsi face puscarie în Romania. Atît de multi borfasi din România sînt prinsi anual în Danemarca ca se merita sa le faci puscarie puscarie proprie la ei acasa

0
477
Selv om der bliver dømt færre kriminelle, sidder der lige nu dømte forbrydere rundt omkring i de danske arresthuse og venter i ugevis på at få lov at afsone deres domme i et lukket fængsel. Det skriver JydskeVestkysten onsdag.Efter at Kriminalforsorgen på grund af sparehensyn og et generelt lavere belæg har lukket en række fængselspladser, må de fire danske statsfængsler samt Anstalten ved Herstedvester nemlig ofte melde optaget.Her er det Politigården i København. Ritzau. (Thomas Borberg/POLFOTO/Arkiv)

Danmark får et udvisningsfængsel i Rumænien. Danmark bør oprette et fængsel i Rumænien, så udenlandske kriminelle kan afsone der frem for i Danmark.

  • Det skal ikke forstås sådan. Det er bare en konstatering af virkeligheden. Det er ikke lige så nemt, som det kan lyde til. Vi har drøftelser med Rumænien og Litauen, og det vil vi fortsætte med, siger Søren Pape Poulsen og tilføjer:

  • Jeg tror på det, ellers ville vi kigge hinanden i øjnene og stoppe det. Men vi kan ikke føre indenrigspolitik i andre lande.

Kriminelle udlændinge har længe været et stridsemne på Christiansborg. Her har Dansk Folkeparti meget lidt tålmodighed med, at udlændinge afsoner i Danmark under vilkår, som er markant bedre end i deres hjemlande.

Med aftalen understreger parterne, at der skal sættes „hårdere ind” over for udlændinge, der afsoner en dom for kriminalitet begået under deres ophold i Danmark.

Ud over at oprettet et udvisningsfængsel, som skal huse udvisningsdømte kriminelle, vil parterne også intensivere arbejdet med at få udvisningsdømte kriminelle til at afsone i hjemlandet.

Herunder forsøge at etablere danske fængselspladser i udlandet, hvor udvisningsdømte skal afsone deres straf.

Dansk Folkepartis Susanne Eilersen siger:

  • Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har fokuseret på de udenlandske kriminelle. Derfor er vi glade for, at der bliver oprettet et arresthus for udenlandske kriminelle, der skal udsendes.

  • Her vil der kun være basale ting og ikke fokus på resocialisering, siger Susanne Eilersen.

/ritzau/

Lasă un răspuns