Danezii catre tinra romanca tenismenà Monica Halep: Lasa-ti titele in pace….

1
447

Lad brysterne blive

Den rumænske tennis-starlet Monica Halep bliver nu på det kraftigste opfordret til at passe på sin store barm i stedet for at lade den operere mindre.

Det 17-årige rumænske stortalent Simona Halep har planer om at få sine bryster opereret mindre. Hun vil have sine fortrin under kniven fordi hun mener, at de står i vejen for hendes fremgang som tennisspiller.

Men nu bliver hun opfordret til at lade være – af en 42-årig volleyball-stjerne, der selv har en barm af en vis størrelse, nemlig en F-skål til sammenligning med Haleps E….Halep har for nylig udtalt, at hun har tænkt sig at få en brystformindskende operation.

– Det er hårdt med min barm. Den sinker mig, forklarede hun til det rumænske site prosport.ro.

Men Schurkova mener, at Halep sender nogle helt forkerte signaler, hvis hun vælger operationen. I stedet har hun muligheden for at blive en rollemodel for piger med store bryster, der vil dyrke sport på topplan.

– Hvis hun lader sig operere, sender hun et budskab om, at piger med store bryster ikke kan dyrke sport, og det er helt forkert. Jeg er en størrelse 70F, og jeg har aldrig set det som et problem, siger Schurkova i følge The Sun…. mai mult : http://www.sporten.dk/tennis/lad-brysterne-blive

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns