Danezii sînt furiosi ” Închideti granitele ACUM, Opriti invazia cersetorilor si infractorilor români ! „

0
479

Dupa publicarea în presa daneza a reportajului despre cersetorii români care duc o viata de nabab în Romania cu banii praduiti în Danemarca, publicul danez a explodat. Mesaj de furie si suparare catre politicienii danezi „Ori îi opriti pe români sa mai intre în Danemarca, ori iesim din EU!”.

Læserne raser: Luk grænserne. NU !

6469387-tigger-mosaik

Luk grænsen og meld Danmark ud af EU, mener nationen! og Ekstra Bladets Facebook-brugere om avisens afdækning af kriminelle rumænere

Der er kun en måde at stoppe østeuropæiske kriminelle i at komme til Danmark, og det kan kun gå for langsomt: Luk grænserne. Nu.

Det mener store dele af nationen! og brugerne på Facebook i hvert fald, efter Ekstra Bladet i dag kan fortælle, at rumænere hærger i Danmark som aldrig før.

Ekstra Bladet har i samarbejde med TV3 sendt to undercoverjournalister ind i det østeuropæiske miljø i København i forbindelse med dokumentaren ‘Jagten på gangsterne fra øst’, som bliver sendt i aften klokken 20.00 på TV3.

Her viser den 22-årige rumænske ‘hjemløse’ Viorel Caldrar blandt andet 80.000 kroner i kontanter, ligesom Ekstra Bladet og TV3 besøger ham på sin bopæl i Rumænien, hvor vi bliver mødt af en Mercedes i indkørslen og et hus med tilhørende landbrug – på trods af, at han solgt hjemløseaviser i København.

Det har fået nationen! og brugerne på Facebook til tasterne.

  • Se så for pokker at få lukket de grænser. Det kan ikke gå for langsomt. Vi har aldrig haft så meget kriminalitet, siden de er kommet ind i landet, skriver brugeren Annie N på Nationen!

http://ekstrabladet.dk/nationen/laeserne-raser-luk-graenserne/5539321?ref=lokalavisen

Lasă un răspuns