Danezii sint socati: o romanca de 10 ani a nascut un copil

7
361

10-årig pige er blevet mor + VIDEO TV2 

En 10-årig rumænsk pige har netop født en pige. I følge rumænske medier er faderen til det nyfødte barn 13 år gammel. Barnet er født i Rumænien,

Barnet er født i Rumænien, men da de unge forældre er gået fra hinanden, er den nybagte mor Elena taget til Spanien, hvor hendes mor Olimpia bor.

„Min datter har det fint, og hun er meget glad og hun er den perfekte mor. Mit barnebarn er sund, fin og en gæde for os alle. Der er ingen grund til at være bekymret,” siger Olimpia til de lokale medier

For ung til at være mor ExtraBLadet

Ekstra Bladet 
Den 10-årige pige er af rumænsk afstamning og havde sin mor med til fødslen på hospitalet. Her forklarede moderen, at fødsler i en tidlig alder er helt

Havde holdet bag de ‘Unge Mødre’ filmet i Spanien, havde de haft en ny og meget oplagt kandidat til deres programserie. I sidste uge blev en kun 10-årig pige mor til en lille pige i den sydspanske by Jerez de la Frontera.

Både den nybagte mor og den lille nyfødte er sunde og raske, og på trods af sin unge alder kunne den 10-årige pige føde uden kejsersnit.

Den 10-årige pige er af rumænsk afstamning og havde sin mor med til fødslen på hospitalet. Her forklarede moderen, at fødsler i en tidlig alder er helt normal i Rumænien.

I Spanien betragtes man som mindreårig i seksualsager, når man er under 13 år gammel. Det er både moderen og faderen til den lille ny, og det gør sagen noget kompliceret.

Dog tyder det på, at den nybagte mor kan beholde sit barn.

– Det vigtigste er, at der bliver taget god hånd om barnet og moderen. Hvis de begge har det godt, kan barnet uden problemer blive hos familien. Det er det, vi tjekker i øjeblikket, siger Micaela Navarro, sundhedschef i Andalusien, ifølge The Guardian.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/nationen/article1443952.ece#ixzz14QAu7yRB

7 COMENTARII

 1. Pisici, auzi tu „at fødsler i en tidlig alder er helt normal i Rumænien”. Poate in randul tiganilor (aia isi mai marita / vand fetele la 9-10 ani), nici macar la tara nu am auzit de asa ceva. De unde isi iau papagalii astia de ziaristi danezi informatiile? Sunt chiar atat de ignoranti?

 2. „Her forklarede moderen, at fødsler i en tidlig alder er helt normal i Rumænien.”
  Asta e toata propozitia. Iar o traducere aproximativa este:
  Mama e spus (explicat) ca nasterea la varste mici e normala in Romania.

 3. @gica, da, am inteles foarte bine ce scrie, stiu si eu daneza.Si totusi… chiar daca o prostanaca probabil posesoare a patru clase declara asa ceva, nu te apuci tu ca ziarist si o mai si redai si sa nu incerci sa explici cat de cat. Afirmatile trebuie si justificate pe undeva.

  Omul de rand care nu stie nimic despre tara noastra crede ad literam si uite asa isi mai pune Romania in cap cine stie ce baroneasa care sa ne acuze ca toti copiii sunt abuzati intr-un fel ori altul.

 4. O intorci acum. TU ai scris „De unde isi iau papagalii astia de ziaristi danezi informatiile? Sunt chiar atat de ignoranti?”
  Lucru ce arata ca ai luat in considerare numai bucata aia a ta de propozitie.
  Asa este romanul, bun la intors din vorbe…..

Lasă un răspuns