Acasă Stiri Danezilor le-a intrat un morcov in popou, daca iau bataie astazi de...

Danezilor le-a intrat un morcov in popou, daca iau bataie astazi de la romance

1
363

Rumæner føler sig på hjemmebane

Rumæniens højre fløj Cristina Varzaru har tilbragt de sidste fem år af sin håndboldkarriere i Viborgs grønne bluse.

Torsdag aften står hun over for flere af sine holdkammerater og daglige modstandere, når Rumænien møder Danmark i Gruppe A’s topbrag.

– Det bliver spændende og sjovt for mig. Det er lige som at spille på hjemmebane, det er mit andet hjem her. Og så er der jo selvfølgelig mange ekstra følelser involveret, siger Varzaru til sporten.tv2.dk.

Gruppens derby
– Jeg synes, det er os og Danmark, der er de bedste i puljen. Så det bliver gruppens „Derby”, hvis man kan sige det på den måde.

Cristina Varzaru spiller sammen med Danmarks Rikke Skov og målvogter Christina Pedersen i Viborg HK, men det er ikke noget, den stærke fløj kan bruge i kampen mod danskerne.

– Det tror jeg ikke, for de kender også alle fra Rumænien. Vi har spillet mange gange mod hinanden og de har set os ved GF World Cup, så der er ingen hemmeligheder, siger hun.

Ingen håndboldsnak med veninderne
Varzaru har flere gode venner i den danske trup, men samtalerne under slutrunden er ikke helt som de plejer at være.

– Vi snakker rigtig meget sammen, men vi snakker ikke så meget om håndbold. For vi spiller altså i samme pulje, og jeg tror ikke, det ville være den bedste idé, at snakke om håndbold nu, griner den rumænske profil.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: