Din cauza romanilor, majoritatea populatiei daneze doreste sa paraseasca zona Schengen

2
293

(cititi si comentariile in daneza, sint edificatoare)


Folkeligt oprør mod Schengen-aftalen!

Schengen-aftalen, som Danmark indgik i 2001 og nedlagde den almindelige grænsekontrol, er en katastrofe for almindelige mennesker, der må lægge hus og hjem til, mens det øjensynligt bliver plyndret af fattige mennesker, der benytter sig af de åbne grænser.

Hvor længe skal danske statsborgere være gidsler for politikernes syge ide om åbne grænser inden for EU, når almindelig indbruds-statistik viser, at disse turister benytter sig af vores gæstfrihed til at tømme vores hjem?
Politiet må ikke udtale sig om tyvenes tilhørsforhold af frygt for at blive anklaget for rascisme( og ingen politifolk må nævne ordet:”rumæner”) , da de risikerer at få en næse fra egen ledelse eller måske, hvad der er endnu værre, at få menneskerettighedsdomstolens bevågenhed…

Konsekvenserne af de åbne grænser er intolerance og mistænksomhed, som vil præge vores forhold til andre mennesker i lang tid frem over og ødelægge vores demokratiske sindelag, der helt åbenlyst bliver udnyttet groft.
Staten, repræsenteret ved vores politi, har ikke en chance for at stoppe en brøkdel af den kriminalitet, Schengen-samarbejdet medfører, når man enten kører ind i Danmark eller retur.

Danske statsborgere må på tværs af religiøse og sociale skel kæmpe for, at Danmark træder ud af Schengen-samarbejdet og for at vi får den almindelige grænsekontrol igen.
Jeg vil oprigtig håbe at Ekstrabladet ville gå forrest i en kampagne, der mod alle odds kæmper for, at hvert EU land fortsat og i fornuftens navn igen får ret til at sortere blandt de mennekser, der besøger Danmark..
Mvh, Bjarne Jørgensen.

Et par dage i fængsel for hver enkelt, i sidste uge var det 23 rumænere.
En utrolig masse mandetimer hos politiet som bliver optaget af „ilegal indvandring”.
De folk som har haft indbrud, skal betale selvrisiko hos forsikringen.
Vi skal betale transport ud af landet
Vi skal betale for alle de timer som ellers lægges, udover politiets. Heriblandt kommunen, retten osv.
„Romaerne” betaler alligevel ikke deres bøder – så der er INGEN indtægt som tilnærmelsesvis kan dække de udgifter vores samfund bliver belastet af.

2 COMENTARII

  1. AR FI IDEAL,CHIAR SUPERB.DOAMNE DA
    ASA S-AR MAI GOLI DE HOTI,TOTI DE PRIN ZONELE CALDE AU VENIT AICI,AFARA CU EI
    eu sunt pentru introducerea controalelor

Lasă un răspuns