Doi romani arestati dupa ce au incercat sa sparga un apartament la Sønderborg

0
207

Au fost prinsi dupa o urmarire ca-n filme. Au 22 si 27 de ani. Unul dintre ei a declarat ca are familie mare, sotia gravida si doi copii.

SØNDERBORG: To rumænere på henholdsvis 22 og 27 år blev for lidt siden varetægtsfængslet i foreløbig 14 dage.

De to er sigtet for indbrud i en lejlighed på Kløverlykke i går eftermiddags. De blev ved 16.30-tiden lige i nærheden af lejligheden. Begge forsøgte at løbe derfra. Men en borger, som havde fulgt de mistænkelige mænd rundt i området, fik sammen med nogle politibetjente anholdt mændene. Ifølge politiet smed den 27-årige en mobiltelefon og nogle dot-handsker fra sig. Den 22-årige var blevet set med en sort rygsæk, som indeholdt snedkerværkstøj.

De rumænske kørte rundt i en rumænsk taxa i påfaldende farver. I den fandt politiet en dolk under det ene sæde og en foldekniv, som lå i en jakke.

Begge mænd nægtede sig skyldig i indbruddet.

»Vi var her for at søge arbejde«, oversatte tolken den 27-åriges forklaring. De to plus endnu en rumænere var kommet til Sønderborg for et par dage siden. De boede hos en landsmand, som bor på Nørager. I opgangen i Majløkken havde de været, fordi de der skulle mødes med en anden rumæner, som skulle skaffe dem arbejde. Hans forklaring blev længere og længere, jo flere spørgsmål han skulle besvare.

Da han fik det sidste ord, mente den 27-årige, at han bare ville hjem til sine kone og sine to børn. Han havde lige talt med hende og hun havde spurgt, om han allerede var kommet i arbejde. Hun ventede nemlig nummer tre ….

Ingen af de to fængslede mænd kærede varetægtsfængslingen.

Rumænere skal blive i arresten

Lasă un răspuns