Doi romani condamnati la 3 ani de puscarie fara drept de apel pentru spargerea mai multor case in Danemarca

3
273

To rumænere dømt for en lang række indbrud i private

Retten fastsatte straffen til 3 års ubetinget fængsel og udvisning. De dømte ankede dommen.

Indbruddene blev begået i perioden 6. februar til 3. august 2010. Langt størstedelen blev begået i juli 2010. De tiltalte erkendte sig delvist skyldige. Sagen omfattede i alt 41 forhold, og de tiltalte blev stort set fundet skyldig i det hele. Listen over stjålne effekter var lang og indeholdt alle former for indbo og personlige genstande herunder en stor mængde smykker, men også computere, kameraer, tasker, sengetøj, bestik mv. Nogle af indbruddene blev begået om natten, mens beboerne lå og sov, men de fleste på et tidspunkt, hvor beboerne måtte forventes at være bortrejst på ferie.

Retten lagde ved strafudmålingen navnlig vægt på kriminalitetens professionelle og systematiske beskaffenhed og omfang, at indbruddene er begået i private hjem, at de fleste af indbruddene er begået af flere tiltalte i forening, og at de tiltalte kom til landet for at stjæle mest muligt, der kunne omsættes her i landet og medbringes til og omsættes i Rumænien. Retten lagde også vægt på, at forholdene er begået inden for et ganske kort tidsrum. De dømte ankede straks dommen til landsretten. Dommeren bestemte, at de tiltalte skal sidde fortsat varetægtsfængslede, indtil ankesagen er afgjort.

 

domstol.dk – To rumænere dømt for en lang række indbrud i private

3 COMENTARII

  1. ce puscarie stimati cititori eu de 2 ori pe saptamana am fost ca livrez un ziar special sa mai se delecteze detinutii ..parfum de primavara tv in camera lux si 3 ani in romania luai 7 ca popa de aceea vin toti puscariasii aici ..ce zice ma prinde ma duc la cotet de lux …luavar dracu de springari

Lasă un răspuns