Doi romani suspectati de furt au fost eliberati din lipsa de probe in Åbyhøj

0
279

Doi romani suspectati ca au curatat contul unei batrane din Åbyhøj, Danemarca, au fost eliberati din lipsa de probe. Cei doi sint suspectati ca au furat cartea de credit a pensionarei daneze si au scos cca 60.000 de coroane daneze din cont.

Politia a cosnfiscat 15.000 dkr pe care cei doi romani ii aveau asupra lor.

Se pare ca exista si un al treilea roman care apare in filmele camerelor de supraveghere dar care a scapat politiei.

Daca politia nu va prezenta mai multe dovezi si nu il va prinde si pe al treilea roman, va fi obligata sa returneze banii romanilor…

….Rumænere på fri fod efter mistanke om kort-svindel, Skanderborg

To rumænere, som politiet mistænker for at have lænset en ældre dames konti for mere end 60.000 kroner, er stadig på fri fod.

Sydøstjyllands Politi opgav i fredags at få de to fremstillet i grundlovsforhør. De var kun mistænkt for et forsøg på tyveri i denne politikreds, mens tyveriet af et dankort fra en 79-årig dame var sket tidligere samme dag i Kvickly-Åbyhøj – og dermed i Østjyllands Politikreds.

Et forsøg på tyveri var ikke nok til at fremstille de to, mente juristerne i Horsens, og juristerne i Århus ville kunne lade de to anholdte fremstille, hvis der var skudsikre beviser mod dem – i form af videoptagelser mv. De var ikke klar fredag, og derfor blev de to løsladt.

Politiet i Skanderborg konfiskerede 15.000 kroner i kontanter, som de to havde på sig. En tredje mistænkt nåede at stikke af.

Efterforskningen fortsætter, og hvis det viser sig, at det er den forsvundne tredjemand, der optræder på overvågningsvideoen fra Kvickly i Åbyhøj, så er politiet i den situation, at man må udbetale de 15.000 kroner til de to sigtede rumænere. For så er der ikke bevis på, at de har gjort noget ulovligt.

De er forsat sigtet. Men om de over 60.000 kroner, politiet mener, at de to og deres kammerat nåede at lænse den 79-åriges konti for, kommer til veje igen, er usikkert.

 

….Rumænere på fri fod efter mistanke om kort-svindel, Skanderborg

Lasă un răspuns