Draculas Rumænien

1
341

Anderledes ferie: Besøg vampyrens højborg på læserrejse med Ekstra Bladet og Schreiber Tours

Myten om vampyren Dracula sidder dybt i de fleste af os. Nu får du chancen for at opleve både myte og sandhed om grev Dracula samt meget andet om det enestående og meget iøjnefaldende Rumænien.

I samarbejde med Schreiber Tours tilbyder Ekstra Bladet en uges læserrejse til hjertet af Rumænien fra den 30. juli til 6. august til 4995 kroner pr. deltager. Prisen inkluderer stort set alt lige fra transport, spændende udflugter til helpension, og der er afgang fra både Billund og Kastrup.

Indkvartering sker i lejligheder i Schreiber Tours’ egen ferielandsby, Bâgaciu, i det østlige Transsylvanien langt fra civilisation og charterturisme – omgivet af vinmarker, frugtplantager, tykke skove, jordbrugsarealer, vandløb og et smukt kuperet terræn.

Schreiber Tours har erhvervet en håndfuld ejendomme, som lokale håndværkere har renoveret til vestlig standard. I bureauets hovedbygning ligger hyggelig restaurant med hvælvede lofter og fakler på væggene, hvor aftensmåltider og morgenmad bliver indtaget. Udenfor findes overdækket terrasse samt swimmingpool og soppebassin til børnene.

Fra Kastrup og Billund
Med afgang lørdag 30. juli kl. 12.30 fra Kastrup og kl. 13.00 fra Billund til Târgo lufthavn ca. 35 km fra Bâgaciu er den rejsende efter indkvartering klar til spisning i restauranten. De følgende dage kan du glæde dig til følgende udflugtsprogram:

Søndag: Sighisoara, hvor Dracula blev født som Prince Vlad III. Her besøges museum med alt om historien og myten bag Dracula. Efter frokost i vampyrens fødehjem, der i dag er indrettet som restaurant, fortsættes 140 km sydpå til Bran med vel nok det mest berømte og mest besøgte slot i Rumænien – grev Draculas slot.

Mandag: Heldagstur til de imponerende saltminer og saltsøer i Praid. Her skal besøges en kirke, som er bygget inde midt i saltbjerget. Frokost på det mondæne kurbadehotel Danubius Sovata, hvor der vil være adgang til forskellige helsebringende pools og spabade ved verdens største termiske saltsø, Lacol Ursu.

læs mere…

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns