Ekstrabladet, cel mai mare tabloid al Danemarcei: Românii au macelarit AaB

0
342

Steaua 6 – 0 AaB

AaB havde rigeligt med chancer, men fik sin målmand udvist og endte med at tabe 0-6 til Steaua Bukarest.

Hvis AaB-spillerne har allermest lyst til at grave sig ned efter Europa League-mødet med Steaua Bukarest torsdag aften, er det til at forstå.

De danske mestre må nemlig rejse hjem fra den rumænske hovedstad med et 0-6-nederlag, et gevaldigt hak i stoltheden og et åbent spørgsmål om holdets moral.

Efter 0-4-dukkerten mod Apoel i sidste måned i Champions League-kvalifikationen vil afklapsningen stå som endnu en slem plet i AaB’s europæiske historie, og resultatet overskygger fuldstændig, at de danske mestre faktisk spillede ganske glimrende i 50 minutter.

Det var en absurd oplevelse i den besynderlige atmosfære på et stadion, hvor tilskuere var forment adgang, og hvor spillernes råb på banen og højrøstede rumænske radiokommentatorer stod for den eneste larm.

Når det kæmpestore nederlag må føles ekstra bittert, er det fordi, AaB i første halvleg leverede en opvisning i, hvordan man gennemfører en europæisk udekamp.

Særligt i kampens første halve time skar aalborgenserne igen og igen gennem et forfjamsket Steaua-mandskab, der viste sig temmelig løst i hængslerne.

Det var for dårligt, at gæsterne ikke formåede at udnyttede bare én af fire åbne muligheder, som inden for de første 30 minutter faldt til Nicolaj Thomsen, Thomas Enevoldsen, Søren Frederiksen og Anders K. Jacobsen.

Ekstra Bladet – Fakta: AaB slagtet af rumænere

Lasă un răspuns