Ekstrabladet, cel mai mare tabloid al Danemarcei: Românii sînt nebuni, încercînd sa ghiceasca echipa AaB din aceasta seara

0
389
Vanvittige rumænere i AaB-koks  Det går helt galt, når rumænsk presse gætter på AaB’s holdopstilling til aftenens kamp

BUKAREST (Ekstra Bladet): Hvis det er Steaua-folk, der har fodret lokale journalister med informationer omkring AaB’s startopstilling, så er der en god chance for at rumænerne får en overraskelse, når kampen fløjtes op på et mennesketomt Arena Nationala i aften.

Den daglige sportsavis Gazeta Sporturilor har kastet sig ud i en forudsigelse af AaB’s startopstilling i dagens avis. Og som dansker er det ufrivilligt morsomt at se de velkendte AaB-navne kastet rundt på papiret.

Se også: Fuser-duo skal bombe for AaB

I AaB’s venstre forsvarsside er Jakob Blåbjerg blevet placeret. Det unge forsvarstalent blev allerede i aftes strøget fra AaB’s bruttotrup og er således slet ikke på bænken, når kampen fløjtes i gang lige efter klokken 21.

Se også: TV: AaB-mirakel – videre i Champions League

I højre forsvarsside er der også tænkt lidt alternativt, da hollandske Donny Gorter har fået den noget usædvanlige position. Donny Gorter er hentet ind til venstre forsvarsside efter Jakob Ahlmanns korsbåndsskade, og han kommer til at spille netop dér i aften.

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/europaleague/article5030854.ece

Lasă un răspuns