Familie de romani arestati la Greve. Facusera camping ilegal :))

0
377

….Rumænsk familie camperede ulovligt

En politipatrulje bemærkede natten til i dag, mandag, at der blev camperet ulovligt på rastepladsen ved Pælestykkerne i Greve.

En familie fra Rumænien havde slået et telt op på stedet, hvilket man ikke må. Familien fik derfor en bøde på 1.000 kr. for den ulovlige campering. Familien hævdede imidlertid, at de ikke havde nogen penge, og derfor besluttede politiet, at man ville beholde familiens bil, indtil bøden var betalt. Det fik i første omgang ikke familien til at betale, men da Falck kom til stedet og fik bilen trukket op på fejebladet, så kom familien i tanke om, at de nok alligevel havde penge. De måtte nu betale både for bøden og for Falcks assistance. Efter at have betalt 450 Euro fik den rumænske familie lov at køre igen fra rastepladsen. Indbrud i private beboelser.
Søndag aften kl. 19.46 blev anmeldt om indbrud på Bondager i Greve, hvor der mellem torsdag kl. 07.30 og søndag kl. 19.45 var indbrud. En dør brudt op. fra stedet stjålet pc, playstation m.v. En polsk indregistreret mørk sedan med en trailer med høj blå presenning med hvid skrift er set på stedet i nævnte tidsrum. Kr. Himmelfartsferien har foreløbigt budt på yderligere ni anmeldelser om indbrud i private beboelser. Tre af disse er begået i Solrød Strand, to i Greve, et indbrud har fundet sted i Tune og i Nr. Dalby ved Borup og to indbrud på Boholtevej og Dalgasvej i Køge.

 

Rumænsk familie camperede ulovligt

Lasă un răspuns