FC Midtjylland il vinde pe Florescu rusilor de la Alania Vladikavkaz

0
336

Gheorge Florescu har skrevet kontrakt med den russiske klub, hvor han hidtil har spillet på en lejeaftale (Foto: Ole Frederiksen)

FC Midtjylland har solgt den 26-årige rumæner George Florescu til den russiske klub Alania Vladikavkaz.

Han har hidtil spillet der på en lejekontrakt.

Den nuværende aftale gælder til 2013.

– Jeg har haft en god tid Midtjylland, og i de to år, jeg har været i klubben, har jeg udviklet mig meget, hvilket kulminerede med min landsholdsudtagelse i foråret. Men også uden for banen havde jeg en fantastisk tid, og jeg fået mange venner i den tid, jeg var i klubben, siger Florescu fra Rusland til klubbens hjemmeside, og sender derefter en speciel tak til de trofaste ulvetilhængere.

– Jeg skylder alle de fantastiske FCM-fans, som hurtigt tog mig til sig, en kæmpe tak for en fantastisk opbakning. De var med til at gøre min tid i FCM til noget særligt. Dem kommer jeg virkelig til at savne, siger Florescu.

Jens Ørgaard var manden, der hentede Florescu til FC Midtjylland for 2½ år siden, og sportsdirektøren glæder sig over, at Florescu nu kan tage det næste skridt i karrieren.

– Vi er stolte over, at George hos os har udviklet sig til at være inde omkring det rumænske landshold, og at han nu får muligheden for at fortsætte sin udvikling i den stærke russiske liga. Det er fortjent, efter han har præsteret på et højt niveau under hele sin lejeperiode. Jeg er sikker på, at han får succes i Rusland, og ønsker ham al mulig held og lykke med karrieren, siger Ørgaard.

I Alania Vladikavkaz bliver Florescu holdkammerat med de to tidligere FC Midtjylland-spillere Ibrahim Gnanou og Serghei Dadu.

 

FCM sælger Florescu

Lasă un răspuns