GUDDOMMELIG LITURGI PÅ DEN 20.SØNDAG EFTER PINSE

0
435

(HELBREDELSEN AF DEN BESATTE MAND I GADARERNES LAND)

Kære menighed,

På søndag den 25. oktober kl. 13.00, i den guddommelige liturgi på Dalum Kloster, får vi mulighed for at opdage nye muligheder i den tid vi lever i, når vi hører evangeliets beretning om helbredelsen af den besatte mand i gadarenernes land.

Den verden vi lever i, fordriver hver dag Kristus fra dens enemærker og kalder det unormale for normalt. Kristus har svært ved at bane sig vej ind til dem, der elsker svinene mere og er bange for Hans kærlighed. I stedet for at indbyde Kristus til at sidde ved vort bord, sender vi ham bort og råber efter svinene. Vi må hele tiden være på vagt overfor dæmoniseringen af vore sjæle.

Vi er „halvhjertede” og har det godt med os selv, sådan som vi er, men dette er det mest farlige af vore sjæles fangehuller. Vi står tilbage med spørgsmålene om hvorfor vi er bange for Kristus, hvorfor vi flygter fra Hans kærlighed, hvorfor vi foretrækker vor egen rådne stank og fornøjer os med svinene i stedet for at række en kærlig hånd ud til Ham, der kommer for at genoprette menneskets værdighed og frihed.

I bøn om at vi må elske Kristus,

f. Mihai Hornicar

http://bisericaodense.danemarca.dk

mihai_hornicar@yahoo.com

Lasă un răspuns