ha, ha,ha :) Patru romani arestati pentru ca au agresat clientii unor bodegi din Nuuk, Groenlanda

2
368

Se pare ca romanii lucrau ca bodyguarzi pentru aceste baruri din capitala Groenlandei. Romanii au primit puscarie da la un an la trei ani. Unul dintre romani va fi expulzat dupa ispasirea pedepsei.

Fire rumænske mænd bosiddende i Nuuk blev i eftermiddags alle idømt anstaltsanbringelse af forskellig varighed, hvoraf én af dem udvises efter endt afsoning.

De fire rumænske mænd er alle sammen primært blevet dømt for vold efter Kriminallovens paragraf 88, der omhandler vold.

Volden de hver især er blevet dømt for, er primært blevet begået mod flere gæster i byens værtshuse, hvor de har arbejdet som dørmænd.

Én af de alvorligste voldsepisoder hvor de rumænske mænd var involveret, foregik nytårsnat i natklubben Manhattan, hvor en mandlig gæst blev snittet med en genstand i halsen af én af rumænerne.

Offeret måtte efterfølgende sys med flere sting.

Samme gerningsmand blev også kendt skyldig i at bære skylden for, at en anden ung mand endte med at miste sit ene øje.

Den hårdeste straf lød på tre års anstaltsanbringelse og udvisning gik til sidstnævnte gerningsmand, som ankede både udvisningen og flere af de forhold han var tiltalt for.

De andre domme lød på henholdsvis et års anstaltsanbringelse for flere tilfælde af vold, 9 måneders anstaltsanbringelse for flere tilfælde af vold og 2 måneders anstaltsanbringelse for et tilfælde af vold.

Alle de tiltalte valgte at anke flere af de forhold de var blevet dømt for og krævede stadfæstelse af udvisningsdommen, som de slap for.

Anklagemyndigheden har valgt at modtage dommen på tre års anstaltsanbringelse samt udvisning for den ene af de tiltalte, mens de valgte at anke dommen over to af de andre rumænere, med henblik på at fastholde kravet om udvisning.

Med hensyn til den sidste rumæner, der fik den mildeste dom af de fire, udbad anklagemyndigheden sig 14 dages betænkningstid.

2 COMENTARII

  1. asta e romanul, pe unde merge face ravagii, de-aia ne injura toti. stati asa ca toti sclavii veniti la porci, dupa ce li se termina contractele temporare, o sa se apuce de furat ca asta le e meseria.

  2. Dobitocule, de mine e vorba acolo. Taran incult cu mentalitate ingusta.
    Ai fost acolo sa vezi ce s-a intamplat? Ai vazut filmarea in care 4 groenlandezi au aruncat 9 sticle spre masa mea? Cretinul dracului!
    Nu-s ca familia ta sa fur din posete daca ma aflu in strainatate, nu ma confunda cu prietenii tai de cartier…

Lasă un răspuns