Hans , Anders si Ole de pe strada: Dati-le tuturor romanilor interdictie de intrare in Danemarca

2
359

( ce mai zice poporu danez. cititi toate comentariile, sint suculente…)

Romaer = sigøjnere
Sigøjnere = rejsende/strejfende mennesker, der lever af, hvad livet byder. Dette være sig dagarbejde, hjælp til håndværksopgaver (sort arbejde?), eller – som vi ser det i højere og højere grad – ved kriminelle aktiviteter, som ovenikøbet bliver af hårdere og hårdere karakter.

100% i orden, at de udvises. Udvid med indrejse forbud for rumænere generelt, så er vi godt hjulpet

Sigøjnerne har historisk været en udelukket gruppe i Europa. Hvor jøderne var udelukket fra at eje jord og derfor ofte ernærede sig ved pengeudlåning, så måtte sigøjnerne tage sig til takke med såkaldt uærligt arbejde. De var omvandrende kæltringer i Vesteuropa, tog sig af rakkerarbejde (hjalp den i Danmark som regel tyske bøddel), var gademusikanter, tiggere, tyve og kedelflikkere.

I Østeuropa, fx. Rumænien var de slaver under herremændene i modsætning til rumænerne som kun var livenge.

Problemet er den sociale arv, mange er IKKE kommet væsentligt videre, uddannelse har blandt sigøjnerne generelt ingen høj prioritet.

Hønen og ægget. Hvorfor drikker Jeppe.

Så ja, muligvis begrænser “hushjælpen” sig til at afhælpe én med B&O-fladskærmen. God fornøjelse fru Lilleør…

23 romaer er blevet stridt ud af landet, fordi de sov på en parkeringsplads. Romaerne ville sikkert hellere end gerne have haft en au-pair-lignende ordning med husly og kr. 3.000,- for tredive timers ugentligt husarbejde og dansk undervisning, men niksen-biksen.

Hvorfor er det ligeså umuligt, som at få solen til at dreje baglæns? Fordi fagbevægelsen i en stadig mere samfundsskadelig alliance med socialdemokraterne naturligvis ikke vil høre tale om, at romaer kan dumpe mindstelønnen. Staten må, hvis vi skal have hushjælpsordninger træde til og betale differensen op til mindstelønnen, proklamerer Jakob Bang fra FOA. Forudsigeligt som lyden af en gammel telefonsvarer.

Man skulle så nu her i sommervarmen tro, at socialdemokraterne med deres sønderbombede 12-minutter-mere-plan, der totalt afhang af en fagbevægelse, der ikke ville bakke op, ville overveje om, man bare skal synge med, som man plejer. Man skulle tro, at man i det socialdemokratiske havde fået øje på fagbevæglesens asociale indstilling til vores fælles finanskrise. Men næh nej. Det socialdemokratiske medlem af EU-Parlamentet Britta Thomsen har nu i et par uger raset over au-pair-piger, der laver husarbejde. Samtidig har hun Gud-hjælpe-os efterspurgt en hushjælpsordning, der er delvist statsfinansieret. Staten skal med andre ord betale differensen mellem de kr. 3.000,- familien betaler op til den månedlige mindsteløn. Men så er det jo ikke billig arbejdskraft længere. Så er det jo tværtimod dyrt. Og så er det også derfor, at ingen af os bliver hjulpet, selvom der er romaer nok, der gerne vil.

 

mai multe aici: Udvid med indrejse forbud for rumænere generelt, så er vi godt hjulpet

2 COMENTARII

  1. Romania ca tara si romanii sint folositi,Romania nu este o tara sa fie integrata in Uniunea Europeana,da-ti afara Romania din Uniunea Europeana si excludeti Romania din Uniunea Europeana ,romanii sa traiasca bine fac numai rau altor popoare in alte tari si nu le pasa ca si ungurilor .

  2. Daca era dupa mine nu integram Romania in Uniunea Europeana,romanii au furat legal cu tarile tara noastra adica Ardealul si acum sintem sclavi in propia noastra tara Ungaria ,romanii sint criminali si teroristi

Lasă un răspuns