Hjemløse i Helsingør truet af rumænere

0
328

“Også i Helsingør mærker hjemløse og andre skæve eksistenser, at østeuropæere illegalt forsøger at tilkæmpe sig gadesalget af hjemeløseavisen Hus Forbi.”

HELSINGØR: Flere af Helsingørs hjemløse og skæve eksistenser føler sig så truet af østeuropæere, der opholder sig ulovligt her i landet og som prøver at tjene penge ved illegalt at sælge hjemløseavisen » Hus Forbi « , at der i øjeblikket ikke er nogen af de lovlige sælgere, der har lyst til at gå på gaden og sælge den populære avis.

Netop Helsingør er blandt de danske byer, der er hårdt plaget af hovedsageligt rumænske ulovlige sælgere, der Uden ID og sælgerbevis står de på byens gader og især i Prøvestenscentret og forsøger at sælge hjemløseavisen.

Værestedet Klubben i Helsingør, hvor områdets svageste misbrugere og hjemløse holder til, var for nylig udsat for indbrud. Gerningsmændene stjal udelukkende et bundt Hus Forbi-aviser, der netop var kommet og skulle sælges af brugerne.

Provokerende

Flere forbipasserende i gadebilledet er dog blevet så provokerede af denne måde at tage brødet ud af munden på dem, der i forvejen er svage og dårligt stillede, at de ulovlige sælgere nærmest bliver boykottet…

Hjemløse i Helsingør truet af østeuropæere

Lasă un răspuns