Hotii romani au inceput sa sape tuneluri pentru a sparge casele din Danemarca

6
301

Un vecin atent, un caine politist si o patrula a politiei daneze au asigurat prinderea unui roman care sapa tuneluri pentru a sparge case in Danemarca.

„Sapatul unui tunel este tipic in cazul spargatorilor romani, dar daca cel arestat este membru dintr-o banda organizata sau e singur, nu stim inca”…. declara ofiterul de serviciul de la sectia de politie Vestegnens Politi.

Romanul, care are 23 de ani, a fost prins in Ishøj ( n.r. oras la periferia Copenhaga ) in jur de 5 dimineata. Avand urmele proaspete ca indiciu, cainele politist i-a condus pe ofiterii danezi direct la hot…

Tyve borer sig ind

En vågen beboer og en hundepatrulje var i nat med til at sikre, at en østeuropæisk underborings-tyv ikke længere er på fri fod i Danmark.

– Underboring er en indbrudsform som er typisk for østeuropæer, men om ham her er en del af en gruppe eller en enlig svale det er ikke til at sige endnu, fortæller vagtchefen ved Vestegnens Politi til ekstrabladet.dk.

Den 23-årige tyveknægt, som er fra Rumænien, blev fanget i Ishøj i nat ved halv fem-tiden. Det var friske spor, som ledte politiet på sporet af manden.

– Han blev opdaget af en beboer i området, da vedkomne så en, der ikke rigtig passede ind i villakvarteret. Og via en hundepatrulje fik vi pågrebet manden, forklarer vagtchefen.

En ny form for indbrud
Underboring er en ny form for indbrud, hvor tyvene borer hul ved vinduer eller døre, for derefter at vriste låse eller haspe op. Typisk er indbruddene dog ikke voldelige som for eksempel hjemmerøverier, men derimod en form for listetyveri, hvor tyveknægtene helt stille lister rundt og indsamler affekter uden at blive opdaget, oplyser politiet.

Politiet ved endnu ikke om manden tilhører en gruppe på flere østeuropæere, men er glade for at have fanget en og ifølge politiet, er pågribelsen et skridt på vejen.

En 23-årig østeuropæisk mand er fanget efter forsøg på underboring, oplyser vestegnens politi til ekstrabaldet.dk…. Ekstra Bladet – Rumænsk tyv anholdt

6 COMENTARII

  1. bun , si ce faci cind dai de fundatie??????
    sau cam de la ce distanta tre sa te apuci sa sapi ca sa nu te vada careva?
    si daca se prabuseste?
    si daca , si daca , si cum , etc.
    eu unu am ramas fara logica…..

Lasă un răspuns