Iar la nivelul unei populatii daneze, ignoranta si manipulata, suna cam asa:

4
326

„Imi este frica de viitor, ce se va intampla cu tara mea (Danemarca), vecinii mei s-au schimbat si aceste schimbari se pare ca nu pot fi oprite.

Acum Romania si Bulgaria sint invitate in SCHENGEN… Emigranti ilegali, azilanti, teroare, tigani,…

Nu vreau tigani bulgari si romani in tara mea. Sint deja prea multi, Criminalitate, furturi, violente, droguri,… Simt cum imi pierd tara si sint foarte trista de asta…. ( autoarea este o daneza) „

Jeg frygter for fremtiden, frygter for, hvad der sker med mit land, min by og mine naboer har ændret sig i en støt strøm, en strøm der ikke syntes at stoppe som ikke har stoppet, siden den begyndte.

Nu invitere EU Bulgarien og Rumænien med i Schengen samarbejdet, Tunesere m.m. strømmer ind i Italien, illegale indvandrere, asylansøgere, muslimere, terror, flygtningestrømme, romaer..

Når, jeg går på gaden ser jeg disse „sorte spøgelser” stå ved busstoppe steder eller gå og gå for ikke, at tiltrække sig opmærksomhed.

I mit kvarter, er der muslimere, masser af muslimere, og jeg er ikke inviteret i det fællesskab, jeg er en vantro. Jeg er bange for de indvandre rødder, der køre rundt på deres ulovlige knallerter og giver fuck fingre.

Og, tonen bliver hårdere og hårdere i takt med, at velfærden mindskes.

Jeg er ked af, at mit land går i opløsning, jeg føler mig luret ind i EU, jeg vil ikke have Bulgariske romaer og Rumænere ind i mit land, der er rigelige i forvejen. Kriminalitet, vold, skyderier, kamp om hashmarkeder, indvandre bander m.m.

Jeg er ved, at miste mit land, og jeg er ked af det, ked af det.

sursa : http://dindebat.dk/kultur-samfund/751259-jeg-er-ved-miste-mit-land.html

 

4 COMENTARII

  1. daca cineva ar citi toate postarile, ar vede ca cei mai multi ii dau in cap bietului om pentru afirmatiile lui xenofobe si rasiste.

    trioul de la tejghea loveste inca o data prin copy+paste

Lasă un răspuns