În ziarul Ekstra Bladet despre bandele de hoti români, furturile de carti de credit si jefuirea batrînilor din Danemarca

0
632

Rumænske Dankorttyve lænsede ældre kvinder for store summer. Hen over pinsen 2014 blev en ældre kvindes dankort lænset for over 200.000 kroner.

En række ældre kvinder blev sidste sommer ofre for en rumænsk tyvebande, som aflurede kvindernes pinkoder, stjal deres kort og hævede tusindvis af kroner.

Et af tyverierne foregik i Danske Bank i Gravene i Haderslev lige op til pinse. Først efter helligdagene blev den ældre kvindes kort spærret. På det tidspunkt var der hævet mere end 200.000 kroner.

3381311-31986442

To mænd er allerede dømt i sagen, og i næste uge ventes en tredje mand at tilstå sin rolle i det kriminelle netværk. Det skal ske ved et retsmøde i Sønderborg 10. november. De to dømte i sagen fik begge i omegnen af to års fængsel.

  • Der er tale om en gruppe rumænere, som har arbejdet sammen i forskellige konstellationer. Nogle gange har de været to, andre gange har de været tre, fortæller anklager Bolette Nørbjerg til Ritzau.

Ifølge anklageren har der ud over de to dømte og den sigtede mand været en række uidentificerede medgerningsmænd i netværket.

  • Det er stort set altid gået ud over ældre damer og er foregået ved, at man har afluret deres pinkode og derefter stjålet deres dankort, som man så har hævet penge på, fortæller Bolette Nørbjerg.

http://ekstrabladet.dk/112/dankorttyve-laensede-aeldre-kvinder-for-store-summer/5809225

Lasă un răspuns