Inca doi romani , implicati in cazuri de delapidare a cartilor de credit cu aproape 1 mil. de coroane daneze, au fost arestati in Danemarca…

0
351

O banda de romani care actiona in Danemarca, implicata in furtul si delapidarea cartilor de credit cu aproape 1 mil. de coroane daneze ( 150.000 euro ) , a fost anihilata….

Pina acum , in acest caz , au fost arestati 5 romani, 4 barbati si o femeie, ….

Cei cinci romani reusisera sa copieze datele multor carti de credit daneze, folosind echipamente sofisticate de scanare. Aparatele spion erau montate pe automatele de bani ale bancilor daneze… Datele astfel obtinute erau folosite pentru a clona alte carti de credit sau erau vandute in strainatate pentru a fi folosite in Canada sau Anglia…

Politiet har anholdt yderligere to rumænere, som sigtes for at stå bag dankortsvindel til millioner af kroner…..

Stirea este in toate ziarele daneze dar si la postul public de televiziune danez DR.dk

En bande dankort-spioner fra Rumænien har ifølge Midt- og Vestsjællands Politi afluret intetanende bankkunders koder og magnetstrimler og svindlet for millioner af kroner. Det oplyser vicepolitiinspektør Jens Møller.

– Der er rigtig mange kort, der er blevet afluret. Jeg har ikke noget overblik over, hvor stort et beløb der er tale om, men det er i millionklassen, så meget kan jeg godt sige, lyder det fra Jens Møller.

Tidligere på måneden anholdt politiet tre rumænere, mens de var i færd med at installere elektronisk udstyr og overvågningskameraer i en hæveautomat i Ringsted.

Og siden er yderligere to personer – en mand og en kvinde – anholdt og varetægtsfængslet bag dobbelt lukkede døre i byretten.

Optrævlingen af sagen sker i samarbejde mellem Rigspolitiets rejsehold, PBS samt Københavns- og Midtsjællands Politi. Ifølge politiet har dankort-spionerne dels brugt de aflurede koder og magnetstrimler til at fremstille deres egne kort, dels solgt oplysningerne videre til udlandet, hvor de sidenhen især er blevet brugt i Canada og England og en række andre lande, fortæller Jens Møller.

Ifølge politiet har dankort-spionerne installeret en magnetaflæser inde i selve hæveautomaten og dernæst sat et overvågningskamera op i automatens højttaler, så kundernes pinkoder kunne noteres ned.

/ritzau/…http://www.bt.dk/

 

cititi si din acelasi caz : Hæveautomater fik spionudstyr

Lasă un răspuns