Incredibil! Banda de hoti romani arestata la Skanderborg. Sute de bijuterii furate (foto)

0
310

Rumænsk tyvebande optrevlet Også Midt- og Vestjyllands politi har i år haft succes med at optrevle tyvebander. En rumænsk bandes flere end 1.100 tyvekoster blev i juni vist frem i et forsamlingshus i Silkeborg i forsøget på at genforene det stjålne med de rette ejermænd.

Skanderborg: Sydøstjyllands Politis Østkrim-gruppe har optrevlet en rumænsk bande, der har en lang række indbrud på samvittigheden.

Indbruddene er sket i Skanderborg og det sydlige Aarhus i maj og juni måned og har allerede sendt flere medlemmer af tyvebanden bag tremmer.

Under en ransagning den 20. juni i en lejlighed i Skanderborg beslaglagde politiet 147 genstande og det viser sig nu, at det for en stor dels vedkommende er tyvekoster fra indbrud i maj og juni måned i Skanderborg by og i Viby.

De beslaglagte genstande er hovedsageligt smykker og elektronik: Genstande som politiet pointerer er lette at bære væk fra gerningsstedet og lette at omsætte til penge.
 

I går fik Sydøstjyllands Politi så varetægtsfængslet en 34-årig rumænsk statsborger til den 4. august, og han var den tredje i rækken. Samtidig har flere formodede gerningsmænd i sagen været fængslet i Østjyllands Politikreds.

Ved retsmødet i går erkendte den 34-årige rumæner sig skyldig i hæleri med tyvekoster, som er genkendt af en række Skanderborg-borgere på den lokale politistation.

Østkrim-gruppen og lokalpolitiet i Skanderborg arbejder fortsat på at finde gerningsstederne til de resterende fundne tyvekoster, oplyser anklagemyndigheden, og det forventes at antallet af opklarede indbrud når op på væsentligt flere end de nuværende 11.

Den 28. juni blev en anden rumænsk statsborger ved retten i Horsens idømt 30 dages ubetinget fængsel og 6 års udvisning for ét indbrud og hæleri i samme serie.

Den kvindelige 41-årige lejer af lejligheden, hvor tyvekosterne blev fundet, er også sigtet for 11 indbrud. Da alle kendte mistænkte personer er bag lås og slå, blev hun løsladt i et retsmøde den 5. juli, fordi hun ikke kan udvises eller i øvrigt påvirke den resterende efterforskning.

Lasă un răspuns