Incredibil! O mafie romaneasca bine organizata in Danemarca. Spargeri de milioane in 70 de supermarketuri

4
517

Au furat tigari de milioane de coroane

Fire rumænere, som har specialiseret sig i cigarettyverier for millioner af kroner i Netto-butikker over hele landet.

Fire rumænske mænd er sammen med fire andre landsmænd sigtet for et indbrudsraseri, som i alle tilfælde er gået ud over Netto-supermarkeder i hele landet lige fra det vestlige Jylland til Græsted i Nordsjælland. I alt 78 indbrud i Netto-butikker er de otte rumænere sigtet for at have begået i 2011 indtil de blev pågrebet i august. Det skriver Helsingør dagblad.

Tyvene er i langt de fleste tilfælde brudt ind gennem Netto-bygningernes tag. De havde slet og ret fundet en metode til at bryde ind i forretningerne uden at alarmen blev aktiveret, og på en måde så de så at sige dumpede lige ned ved den automatiske cigaret-fordeler – den kasse, som rummer alle de cigaretpakker, som med luft bliver skudt ud til kasserne, når en kunde vælger en pakke smøger. De blev væltet omkuld og lænset for indhold. Andre steder, hvor Netto-forretningenerne er placeret i eksisterende bygninger, er de rumænske tyve gået mere traditionelt til værks gennem bagdøre, vinduer og lignende.

Efter hvad Helsingør Dagblad erfarer så har de mange indbrud i Netto-forretningerne været organsiseret som var der tale om et firma. Indbrudstyvene er blevet hyret til opgaverne af landsmænd i Danmark.De betalte dem en fast hyre for hvert indbrud – men først efter at tyvekosterne, som i langt de fleste tilfælde har været tobaksvarer, var blevet afleveret til »arbejdsgiveren«. Ifølge sagens anklager er ingen af de stjålne cigaretter kommet til veje.

Det anses for overvejende sandsynligt at de er blevet smuglet ud af Danmark ganske kort efter indbruddene.I det hele taget slås politiet fortsat med østeuropæiske indbrudstyve og -bander i denne tid. I Blegdamsvejens Fængsel i København har en fjerdedel af de 91 ledige cellepladser gennem længere tid været optaget af rumænere, siger kilder til Helsingør Dagblad. /ritzau/

 

 

Bande brød ind i 78 Netto-forretninger

4 COMENTARII

  1. Incredibil este faptul cå nu ne putem ståpinii så ne facem de rås natia romåneascå, rusine så le fie celor ce fac asta…. eu am incetat så spun cuiva de unde sint…..

  2. e doar politica si cei responsabili cu site ul asta fac doar copy/paste din ziare scrise la comanda politica ….recunosc ca furturile sunt doar 90 la suta din aceste pierderi..dar , personal, cunosc angajati ai acestor magazine care pleaca dupa serviciu cu sacose pline care ulterior le trec la „pierderi”..sistemul „tapului ispasitor ” e unul din bazele economiei capitaliste..la noi in Romania se cheama fraieri…

Lasă un răspuns