Jakob Vestergaard havde svært ved at finde noget negativt at sige om seksmålssejren i Rumænien.

0
265

Det mere end almindeligt svært for Viborgs træner Jakob Vestergaard at sætte fingre på noget som helst efter 34-28-sejren over Oltchim Valcea i Champions League-semifinalen.

Viborg-spillerne fulgte det taktiske oplæg og fik lukket godt ned for det rumænske angrebsspil.

»Vi er meget tæt på at spille en perfekt kamp. Der er rigtig mange, der rammer topniveau i en rigtig svær kulisse, hvor der blev lagt godt tryk på os. Vi havde ikke drømt på forhånd om at tage herfra med en seksmålssejr, så vi er rigtig godt tilfredse«, siger træneren til Ritzaus Bureau.

De skal have en røvfuld
Stregspilleren Lene Lund Nielsen glædede sig også over den klare sejr og var opsat på at forsøge at gentage præstationen i returkampen på lørdag i Viborg Stadionhal.

»Det kan godt blive svært at ramme samme niveau igen, men vi er ikke tilfredse, før det er gjort helt færdigt. Vi vil vinde igen og er klar til at give dem en røvfuld, når de kommer til Danmark. Det vil give mere selvtillid frem mod en eventuel finale, og det giver vores måske kommende modstander noget at tænke over, hvis vi vinder stort over Valcea i to kampe«, siger landsholdsstregen…. Politiken

Lasă un răspuns